|
Nu esti logat.
Grosimea penisului#1 2007-02-01 12:04:04
Grosimea penisuluiFetelor mai nou nu mai conteaza lungimea penisului ci grosimea...... Offline #2 2007-02-01 12:11:06
Re: Grosimea penisuluica nu conteaza nici una nici alta. Conteaza compatibilitatea cu partenerul, fizica si nu numai precum si comunicarea dintre parteneri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-01 12:13:17
Re: Grosimea penisuluiin curand o sa conteze numarul de fire de par...
Nobody home Offline #4 2007-02-01 22:14:08
Re: Grosimea penisuluieu una nu pot sa fac comparatie , ca prietenul meu actual a fost si primul,dar ce conteaza lungimea sau grosimea cand noi ne iubim, stim sa ne facem pe plac unul altuia,si chiar nu l-as da pe un baiat care poate e mai ''dotat. Offline #5 2007-02-01 22:16:40
Re: Grosimea penisuluieu zic asa: nu dimensiunile sunt importante, ci tehnica. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-01 22:42:05
Re: Grosimea penisuluicitisem ca dimensiunile conteaza doar atunci cand "e prea mic" sau e"prea mare" Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #7 2007-02-02 04:16:02
Re: Grosimea penisuluinashira..o sa te uimesc..dar am intalnit si astfel de cazuri..Am o prietena caruia iubitul ei i'a spus ca ea nu era virgina(desi a avut sangerare si dureri)..pt. ca daca era virgina ar fi fost mai stramta:)))..Sg. problema a fetei e ca e mai lata in solduri..poate de'aia..Sau ca era el prea "mic"..> Offline #8 2007-02-02 10:48:03
Re: Grosimea penisuluina, ca se intoare ea roata! Nobody home Offline #9 2007-02-02 11:41:16
Re: Grosimea penisuluieu nu m am gandit la asta prea mult pana acum..cert e ca ma doare uneori inauntru, in abdomenul inferior,dar numai in anumite pozitii,fiindca intra prea tare...iar daca ar fi mai subtire banuiesc ca senzatiile nu ar mai fi asa faine...deci optez pentru grosime, dar nu o sa fac din asta o regula.la urma urmei, cum e , e, placerea se obtine impreuna si nu doar din "dimensiuni". Cocorosie! Offline #10 2010-12-24 23:01:39
Re: Grosimea penisuluiCategoric gosimea conteaza doar atunci cand "e prea mare", sa acceptam ca esista si astfel de cazuri (era unu` nustiu de unde care si l-a umflat cu silicon pina a ajuns la o marime record , pacat ca nu mai era "functional" )... in rest conteaza compatibilitatea intre parteneri, cum se inteleg ei , cat se iubesc sau eventual cat de mult se doresc si multe altele Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|