homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O multime de probleme !

#1 2010-12-26 21:42:49

nicoleash
Membru
Inregistrat: 2010-12-26

o multime de probleme !

buna,sunt noua pe forum si sper sa gasesc niste raspunsuri la probl mele..
1. in urma unui test papa nicolau si a unei colposcopii..a reiesit ca s-ar putea sa am o rana pe col, care se pare ca nu e cv f grav..si am primit tratament cu ovule. cateodata in timpul contactului sexual am mici dureri si sangerez...si ffff des fac tot felul de infectii jos...imi fac spalaturi cu tantum rosa..dar cam 1-2 ori pe sapt...ce sa fac?
2. la sf lunii nov mi-a venit cm ( mentionez ca il am regulat si iau mercylon, am cam 3 ani de cand le iau) si cam la o saptamana dupa ce s-a incheiat am avut tot felul de simptome ( gen sani umflati,greata in fiecare seara,nu mai suportam anumite mancaruri etc) si am crezut k sunt insarcinata...si mi-am fc analizele si pana mi-au dat rezultatul am renunta la pastile ( 3 zile in total) , mi-a iesit negativ si dupa 2 zile aprox mi-a venit ciclul iar...si dupa o sapt am uitat sa iau 2 pastile si iar mi s-a provocat ciclul..adik de pe 29 nov pana astazi 26 dec am avut de 3 ori cm...cum sa procedez ca sa mi-l reglez? si de la ce pot fi simptomele? acum nu mai am greturi dar am tot sanii umflati, un fel de diaree si un gust ciudat in gura...
HELP smile
THX

#2 2010-12-26 23:36:35

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: o multime de probleme !

nixoleash in timpul actului sexual ai putea sangera de la acea rana sau daca e un contact f dur... cel mai bine este sa mergi la medic sa vezi in ce stadiu se mai afla rana. Nu mai fa spalaturi asa de des, si aceasta e o posibila cauza a infectiilor frecvente. Incearca cu putin iaurt, fa-ti o lama si urmeaza un tratament dat de medic, dar un NU clar acestor spalaturi frecvente pentru ca ele deregleaza flora normala a vaginului.
2. CM iti vine asa des pentru ca tu nu iei pastilele regula. Daca uiti cate 2-3 pastile e normal sa iti vina menstruatia. Ca sa il reglezi trebuie sa iei pastilele regulat. De celelalte simptome nu iti pot spune pentru ca pot fi cauze multiple.Cel mai bine te adresezi unui medic. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.