homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

DUPHASTON-CICLU DE 2 ORI LUNA ASTA

#1 2010-12-27 12:33:25

mns
New member
Inregistrat: 2010-12-27

DUPHASTON-CICLU DE 2 ORI LUNA ASTA

Buna ziua! Sunt noua pe forum si sper ca aici sa aflu raspunsuri la multe intrebari legate de viata sexuala.
   Problema pe care o am acum este ca mi-a venit a 2a oara ciclul luna asta la diferenta de 12 zile. La sfatul medicului am luat luna trecuta Duphaston 10 zile 1 pastila pe zi. Mi-a venit intr-a 8a zi de duphaston. Le-am luat si pe ultimele 2, nu stiu daca am facut bine, m-a tinut ciclul o saptamana. De obicei tinea in jur de 5 zile. Bun, pana aici sa zic ca a fost cat de cat acceptabil. 
  Ieri m-am trezit iar cu ciclu, desi luna asta mi s-a terminat pe 14, si deci mi-a venit iar pe 26. Nu stiu daca e ok sau nu? de ce oare mi-a venit iar?
  Precizez ca doresc sa raman insarcinata, de aceea am fost la control luna trecuta si mi-a dat duphaston doctorita- in caz de o eventuala sarcina. Mi-a dat sa-mi fac si niste analize in timpul ciclului dar am zis ca o sa le fac luna viitoare dupa ce trec sarbatorile.
  Vi s-a intamplat si voua asa ceva pana acum?

#2 2010-12-27 12:44:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: DUPHASTON-CICLU DE 2 ORI LUNA ASTA

normal nu e ca menstruatia sa vina din nou asa repede...
nu poti lua legatura cu ginecologul tau? el e cel mai in masura sa-ti spuna ce sa faci pentru ca iti cunoaste povestea

#3 2010-12-27 13:20:26

mns
New member
Inregistrat: 2010-12-27

Re: DUPHASTON-CICLU DE 2 ORI LUNA ASTA

E in concediu acum, dar ce poate sa-mi spuna..tot trebuie sa se termine menstruatia. Ma gandeam ca poate a mai patit si altcineva ca mine si-mi poate da si alte informatii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.