|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si fierul si xanax#1 2010-12-27 12:29:37
Anticonceptionale si fierul si xanaxBuna!...am si eu o nelamurire ....fierul interactionaeza cu ciclul....am luat cam o folie de fier cu vitamina C...si vineri cand trb sa-mi vina ciclul mi-a venit foarte inchis la culoare si foarte putin....pana duminica gata!....eu am luat AC si in acelasi timp si antibiotic si cateva pastile de xanax (am avut o perioada groaznica)...si afara de o tentativa de sex neprotejat nu am avut alte contacte. Sper ca nu sunt insarcinata. Viata este o tragedie atunci cand e privita in prim-plan si o comedie cand o privesti in plan larg. – Charlie Chaplin Offline #2 2010-12-27 13:20:02
Re: Anticonceptionale si fierul si xanaxXanaxul cred ca interactioneaza, antibioticele pot interactiona si ele, iar despre Fe si vit. C citeam cu ceva timp in urma un articol care spunea ca ar interactiona cu unele medicamente, insa nu preciza nimic de pilulele contraceptive. Cred totusi ca daca ai luat Fe si vit. C la distanta de pilule (nu concomitent) ar putea sa nu fie nicio problema. Problema raman xanaxul si antibioticul. Offline #3 2010-12-27 14:35:03
Re: Anticonceptionale si fierul si xanaxEu am luat fier si vit C in timp ce luam AC...de antibiotic si xanax stiam ca interactioneaza.... Viata este o tragedie atunci cand e privita in prim-plan si o comedie cand o privesti in plan larg. – Charlie Chaplin Offline #4 2010-12-27 15:05:16
Re: Anticonceptionale si fierul si xanaxeu zic ca din cauza AC a fost asa, e normal sa se modifica culoarea si cantitatea Offline #5 2010-12-27 15:51:48
Re: Anticonceptionale si fierul si xanax
As spune sa te calmezi si sa astepti menstra urmatoare, bucura-te de sarbatori! Eu cred ca poti sta linistita daca totusi nu a fost cu ejaculare intravaginala. Ultima oara a fost editat de monicaberlin (2010-12-27 15:53:09) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|