|
Nu esti logat.
Duphastonul influenteaza analizele hormonale?#1 2007-10-28 22:37:10
duphastonul influenteaza analizele hormonale?trebuia sa fac analizele pt endocrinologie si nu mai am menstruatie de 2 luni si vreau sa stiu daca iau duphaston le influenteaza.specific ca am mai avut intarzieri si care s-au rezolvat cu duphaston.[am 3 teste de sarcina negative]trebuie sa ma duc la endocrinolog sau la ginecolog.eu stiu ca trebuie sa iau duphaston dar imi e frica sa nu influenteze analizele ce trebuie sa le fac in a 4 a zi a menstruatiei. ce ma sfatuiti? doctoressa? Offline #2 2007-10-29 00:39:43
Re: duphastonul influenteaza analizele hormonale?duphastonul influenteaza analizele hormonale...depinde bineinteles ci care ti le faci...dar in principiu ar fi bine sa nu iei...vb cu medicul tau endocrinolog... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-29 07:09:35
Re: duphastonul influenteaza analizele hormonale?pai daca tu iei duphaston pt a-ti veni menstra si in a 4-a zi de ciclu te duci la analize. duphaston-ul contine progesteron care este cam egal cu 0 dupa ce vine menstruatia. deci logica mea spune ca poti lua si nu influenteaza. vb si cu medicul tau. mami de minuni Offline #4 2007-10-29 21:16:55
Re: duphastonul influenteaza analizele hormonale?am fost la medic si a zis ca pot sa iau duphaston ca nu va fi nici o problema.multumesc pt mesaje. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|