|
Nu esti logat.
Ma ajuti doctoressa#1 2010-12-27 17:15:10
ma ajuti doctoressabuna seara.am si eu o intrebare.pe data de 4 noiembrie mi-a venit menstruatia si pe data de 25 noimebrie din nou.mentionez ca incepand cu luna noiembrie am intrerupt anticonceptionalele.in respectiva luna am avut dureri de sani mari si in special la subrat.mi s-au dat aantibiotice unasym (antibiotice)si niste pastile pentru ficat deorece mi-a iesit la analize ficatul putin marit.suntem pe data de 27 decembrie iar menstruatie nu mi-a venit.am avut contact sexula dar protejat pe data de 12 decembrie si 20 dar nu sa rupt prezervativul.am fauct doua 2 teste de sarcina unul pe data de 24 decembrie si altul pe data de 27 si ambele au iesit negative.pe proscpectul medicamentului antibiotic scrie ca poate influenta unele testele de urina, dar nu cred ca si cele de sarcina .azi am terminat pastilele , in sensul ca am luat ultima pastile dupa testul de sarcina.ce sa mai fac? Offline #2 2010-12-27 21:25:45
Re: ma ajuti doctoressadaca nu ai avut contacte sexuale neprotejate nu ai de ce sa te gandesti la o eventuala sarcina. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|