|
Nu esti logat.
Ce se intampla?#1 2007-10-29 23:49:06ce se intampla?salut. daca am scaun moale si mai iau o data pastila de pe folia de rezerva, ce se intampla daca prima de fapt nu a fost eliminata prin scaun. e bine daca am luat 2 pastile? bineinteles ca nu am cum sa stiu daca am eliminat-o sau nu...insa presupunand asta...trebuie protectie suplimentara? afecteaza in vreun fel faptul ca am luat 2 pastile in aceasi zi? ms Ultima oara a fost editat de corii (2007-10-30 00:03:25) Cu zambetul pe buze... Offline #2 2007-10-29 23:57:19
Re: ce se intampla?pastila se considera "eliminata" daca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi..dintre care primul in intervalul de 4 ore de la luarea pastilei...daca ai mailuat inca o pastila bai mare nu e...editeaza mesajele ca sa nu primesti warn si citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-29 23:57:41
Re: ce se intampla?corii te rog frumos sa iti editezi mesajele ca sa nu ai probleme...repede repede pana nu te vede cineva:P da'i copy ultimului tau mesaj,apoi foloseste butonul stergere si apoi foloseste butonul" editare" ptr primu mesaj...si da'i paste mesajului doi in mesajul unu' 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|