homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ??

#1 2010-12-28 16:53:20

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ??

kram Pura curiozitate... Cum l-ati intalnit, cum v-ati indragostit, cum v-ati casatorit. Ce v-a fermecat la el, ce apreciatzi si admiratzi si acum la el? Cum v-ati cunoscut iubitul/sotul? Va cunoasteti de mici sau viata printr-o conjunctura ciudata v-a pus unul langa altul?Dragoste la prima vedere sau aranjament al prietenilor? Haideti sa vorbim despre cum v-ati cunoscut sotul (partenerul)!  Sa vedem care e povestea fiecaruia...M-am gandit ca v-ar putea trezi aminitiri placute ...smile

P.S : am cautat destul de mult si alt topic cu aceaesta tema Nu am vazut  visslar

big_smile  Let's Go !! pc

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#2 2010-12-28 17:22:48

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Re: Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ??

#3 2010-12-28 17:32:36

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Re: Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ??

si eu ma miram sa nu fi deschis cineva vre-un topic asemanator tongue tongue eu am pus la cautare "cum v-ati cunoscut" si nu mi-a iesit mare lucru  kapitulation  daca vreti continuam acolo smile sau mai bine zis  : Toti intr-acolo !  spermatozoid   rotfl

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.