|
Nu esti logat.
Helpp....YAZ#1 2010-12-30 22:43:02
Helpp....YAZEste prima luna in care am inceput sa iau anticonceptionalele YAZ. Mentionez ca le-am luat din prima zi de ciclu...am terminat si cele 4 pastile placebo dar tot nu mi-a venit ciclul de vre-o sapt am o sangerare (nu este ciclu) de obicei dupa actul sexual. Daca in timpul pastilelor placebo am contact sexual si el "isi da drumu" pot ramane insarcinata? Astept rasp multumesc! Offline #2 2010-12-30 22:59:04
Re: Helpp....YAZdaca Yaz...e prescurtarea de la yasmin....sunt doar 21 de pastile si nici una nu este pt placebo....sa nu ai vreo probl.ginecologica daca sangerezi dupa actul sexual.....daca ai luat pstilele corect,esti protejata tot timpul, chiar daca esti in puaza de 7zile sau nu.sper sa nu ma insel Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2010-12-31 00:15:29
Re: Helpp....YAZYaz nu e acelasi lucru cu yasmin, andutu! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|