|
Nu esti logat.
Cum a fost cand iati vazut-o prima oara?-11#191 2010-09-17 17:17:23
Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?fetelor tare ghinioniste sunteti,sau a-ti fost:)) regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #192 2010-09-18 00:37:38
Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?
da..dar mi-e cam rusine..oricum sunt eu ami rusinoasa,pudica...si mai ales k nu avem nush cat timp impreuna...si cred k daca i-as zice asa ceva s-ar simti prost... Offline #193 2010-09-18 11:05:47
Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?Aceeasi reactie am avut-o si eu " cum sa-ncape mah chestia aia in mine?!" am zis "gata , asta e, sa vezi ce-o sa urlu de durere" ))... Dar, spre surprinderea mea, nu a fost chiar atat de rau. M-a ajutat foarte mult atitudinea lui ( am uitat sa mentionez ca eram virgina) ,am stat mai tot timpul imbratisati,am avut contact vizual, m-a sarutat tot timpul...deodata m-am trezit cu el "uite c-ai facut-o si pe-asta:))" ,eu eram speriata, nu-mi dadeam seama ca el o facuse deja=))) nici nu mi-a venit sa cred, mi-a fost greu la inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca "nu mai sunt virgina". "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline #194 2010-09-19 12:42:05
Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?La fel si pe la mine... "Cum sa intre aia in mine?!" si mai aveam un gand... "Wow, la oral cum o sa ma descurc?!" Dar am trecut repede peste astea "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #195 2010-12-31 15:29:57
Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?Interesant subiect, pacat ca nu mai posteaza nimeni:) Offline Publicitateloading...
#196 2011-01-01 18:47:08
Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?
...prima data knd am vazut un penis aveam 3 ani si curioasa cum eram mam uitat pe o gaura de la usa knd eram la tara in timp ce bunicul facea baie si na am vazut-o si apoi am mers la mami si iam zis ca " mosu (asa ii zic) are buba mare jos..." si la inceput nu au inteles si leam tot zis asa si unde am vazut si si-au dat seama... asta mi-au povstit mama-mea si bunica-mea...oricum ii tare, pacat k nu imi mai amintesc Offline #197 2011-01-01 22:50:16
Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?"Wow, la oral cum o sa ma descurc?!" Stiam din discutiile anterioare ca ii place foarte tare oralul si mi-am cam pus ceva semne de intrebare Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|