|
Nu esti logat.
Probleme#1 2011-01-02 02:39:25
problemein urma cu o luna,mai precis pe 26 nov am facut un avort prin aspiratie.a trecut o luna de zile si maie nu mi-a venit menstruatia.m-am dus la medicul ginecolog care imi facuse intreruperea si ma chiuretat din nou.a spus ca face el ce ar fi trebuit sa faca natura.nu stiu la ce sa referit si nici nu am intrebat pt ca eram sub efectul anesteziei.mi-a recomandat sa iau un anticonceptionale a doua zi.aveam cumparat rigevidon.a doua zi mi s-a facut rau.nu ma durea nimic doar ca aveam febra.am luat panadol sa-mi scada febra.am luat antibiotice.frectii cu otet dar nimic.nu ma puteam tine pe picioare de la febra ,m-am chinuit vreo 3 zile.imi scadea doar cu algocalmin.mi-a adus o vecina 2 pastilute.nu am oprit anticonceptionalele si ma trezesc in noaptea asta ca simt ceva fierbinte jos.cand ma uit aveam niste cheaguri de sange .acum nu stiu ce sa fac.sa iau in continuare anticonceptionalele sau sa incep o folie noua?si sunt la a3a pastila Offline #2 2011-01-02 12:17:06
Re: problemeinutza29 tre sa consulti medicul in sit asta. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2011-01-02 12:18:21
Re: probleme
total de`acord "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|