|
Nu esti logat.
Bijutier bun in bucuresti#1 2010-03-28 19:05:21
bijutier bun in bucurestiCu tristete am vazut astazi ca inelul care l-am primit de Sf Valentin, un fel de verigheta incrustata cu cristale, care imi place la nebunie, are o piatra lipsa Am zis ca il duc la bijutier dar am experiente proaste cu ei. Mereu se vede lipiciul foarte urat sau pune pietre care nu au stralucire. Sau si mai bine, pune lipici de jur imprejurul pietrelor si pe cea nou pusa si se vede ca naiba, dispare si stralucirea si arata si ca lipit cu prenadez. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #2 2010-03-28 22:18:13
Re: bijutier bun in bucurestidaca afli ceva ,please share ca si eu am nevoie :-( Offline #3 2010-03-31 22:20:16
Re: bijutier bun in bucurestiintr-un final m-am descurcat singura, l-am dus la magazinul de unde l-am luat si mi l-au lipit ei. Daca trebuie si doreste un moderator, poate sterge topicul. mersi Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #4 2011-01-02 12:38:40
Re: bijutier bun in bucurestiAm o piatra semipretioasa de la un inel pe care vreau sa o transform intr-un pandantiv. Stiti vreun bijutier bun care sa faca asta? Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|