|
Nu esti logat.
De ce nu imi vine menstruatia?#1 2010-12-30 21:19:09
de ce nu imi vine menstruatia?Buna, acum o luma si ceva mi-am inceput viata sexuala, chiar dupa menstruatia. Menstruatia mia intarziat 10 zile de la un ciclu normal, la mine un cliclu deobicei ii intre 30-33 de zile deci sunt cel putin 5-6 de cand imi intarzie. Offline #2 2010-12-30 21:27:37
Re: de ce nu imi vine menstruatia?metoda contraceptiva pe care o folosesti este una cu eficienta scazuta! la 7 zile de intarziere a menstrei poti face un test de sarcina! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2011-01-02 11:10:59
Re: de ce nu imi vine menstruatia?am facut 2 teste de sarcina diferite (surecheck si clearblue) si au iesit ambele negative Offline #4 2011-01-02 12:05:26
Re: de ce nu imi vine menstruatia?nu intarzie din cauza unor infectii... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2011-01-02 15:51:12
Re: de ce nu imi vine menstruatia?mai si mie imi intarzie!nici eu nu stiu ce am!la fel am facut teste de sarcina si nimik!dar dureri am!offff sunt stresata rau!si iuby pe capul meu si mama!chestia tare e ca am dureri cum ca miar veni dar nu vine!!!!secretia alb-galbuie o am de cand mia venit ciclu prima oara!deci fetelor putin help! Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-02 17:35:14
Re: de ce nu imi vine menstruatia?
mai asteapta cateva zile sau daca ai dureri mari mergi pana la ginecolog poate chiar si la dr de familie ar fi ok...eu acum cateva luni am avut cv dureri si am mers la dr de fam si a fost ok. drerile poti sa le ai si inainte sa vina ciclu nu neaparat numai in perioada aceea. multa sanatate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|