homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce nu imi vine menstruatia?

#1 2010-12-30 21:19:09

ale24love
New member
Inregistrat: 2010-12-30

de ce nu imi vine menstruatia?

Buna, acum o luma si ceva mi-am inceput viata sexuala, chiar dupa menstruatia. Menstruatia mia intarziat 10 zile de la un ciclu normal, la mine un cliclu deobicei ii intre 30-33 de zile deci sunt cel putin 5-6 de cand imi intarzie.

Problema care ma mai ingrijoreaza este ca aprox o sapt mi-a venit o secretie abla si destul de abudenta dar de 2 zile a inceput sa imi vine mai putin cam cum imi venea deobicei chiar daca ii un pic alba. Chiar daca nu am mancarimi, usturimi... poate sa fie candida.

Mentionez ca akm 2 sapt am avut o iritatie din cauza lubrifierei insuficiente...ma usurat cam 1-2 zile iar in 4-5zile nu ma mai avut nimik...

In timpul actului sexual nu mam protejat, dar nu a ejaculat in mine

Si deci aceasta intarziere a menstruatiei si secretia poat fi din cauza acelei iritatii sau din cauza ca miam inceput viata sexuala, si daca am candida ii posibil ca din cauza ei sa imi intarzie menstruatia?

#2 2010-12-30 21:27:37

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: de ce nu imi vine menstruatia?

metoda contraceptiva pe care o folosesti este una cu eficienta scazuta! la 7 zile de intarziere a menstrei poti face un test de sarcina!
daca ti se pare ca secretia nu e ok trebuie sa mergi la medic!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-01-02 11:10:59

ale24love
New member

am facut 2 teste  de sarcina diferite (surecheck si clearblue) si au iesit ambele negative

menstruatia nu mi-a venit si sunt 40 de zile de la ciclul trecut

in cazul in care as avea candida sau o alta infectie imi poate intarzia din aceasta cauza??? momentan nu mai prezint nici o problema, adika mancarimi sau secretii sau altceva...

mersi anticipat

#4 2011-01-02 12:05:26

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu intarzie din cauza unor infectii...
e posibil sa fie vb de o dereglare hormonala, chist, stres...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2011-01-02 15:51:12

ella_miku
Membru
Inregistrat: 2010-07-28

mai si mie imi intarzie!nici eu nu stiu ce am!la fel am facut teste de sarcina si nimik!dar dureri am!offff sunt stresata rau!si iuby pe capul meu si mama!chestia tare e ca am dureri cum ca miar veni dar nu vine!!!!secretia alb-galbuie o am de cand mia venit ciclu prima oara!deci fetelor putin help!

Publicitate

loading...

#6 2011-01-02 17:35:14

ale24love
New member

ella_miku a scris:

mai si mie imi intarzie!nici eu nu stiu ce am!la fel am facut teste de sarcina si nimik!dar dureri am!offff sunt stresata rau!si iuby pe capul meu si mama!chestia tare e ca am dureri cum ca miar veni dar nu vine!!!!secretia alb-galbuie o am de cand mia venit ciclu prima oara!deci fetelor putin help!

mai asteapta cateva zile sau daca ai dureri mari mergi pana la ginecolog poate chiar si la dr de familie ar fi ok...eu acum cateva luni am avut cv dureri si am mers la dr de fam si a fost ok. drerile poti sa le ai si inainte sa vina ciclu nu neaparat numai in perioada aceea. multa sanatate !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.