|
Nu esti logat.
Dureri#1 2007-10-31 00:00:38
dureride vreo 2 zile am niste dureri in partea de jos... de fapt... sunt k niste intepaturi, din cand in cand... si ma doare cand ma asez in fund sau cand ma ridic. plus k am niste crampe groaznice... si sunt cam balonata. sa fie efect secundar de la AC? eu iau logest, e prima data, si prima luna. mai am 2 pastilute si termin folia. Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #2 2007-10-31 00:23:04
Re: durerimai degraba altceva...crampele si balonarea ar puteaSPM dar intepaturile ar trebui sa fie investigate...sincer ma duc cu gandul ori la o infectie urinara...ori la candidoza...in orice caz...e nevoie sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-31 00:25:51
Re: durerideci exact la asta ma gandeam eu cu crampele si balonarea. dar cu durerea aia... eu sper sa fie tot de la SPM Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #4 2007-10-31 00:28:16
Re: dureriar mai fi o posibila raceala...stai sa vezi ce si cum...daca e altceva vor aparea si alte simptome... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|