homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amenoree secundara?

#1 2010-12-31 03:54:02

cristina123
New member
Inregistrat: 2007-09-19

amenoree secundara?

buna,
am urmatoarele probleme: dupa ce am incetat administrrea de miligest menstruatia mi-a mai venit doar de doua ori. acum, de aproape 50 de zile nu a mai venit. inainte de ac nu am avut cicluri asa lungi. in acest timp am avut o pofta aproape nebuna de mancare si m-am ingrasat vreo 8 kg. mi-e cam teama sa nu fie amenoree si sa nu mai pot ramane insarcinata. as vrea o parere pana ajung la medic pentru ca momentan nu ma aflu in tara. multumesc si la multi ani!

#2 2011-01-03 11:15:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: amenoree secundara?

alt sfat in afara de a merge cat mai repede la doctor, nu exista. incearca sa lupti cu pofta de mancare, gaseste-ti in permanenta o ocupatie, ca sa uiti astfel de tentatiile culinare. fa miscare; plimbarile te vor tine departe de frigider si iti vor face bine. in cat timp poti ajunge la un doctor?

cat despre teama de infertilitate, nu ai motive sa te gandesti la asa ceva. te referi probabil la mitul babesc conform caruia daca ai luat AC mult timp, pe urma ramai greu insarcinata. asta e fals. tu treci printr-o dereglare hormonala cauzata de intreruperea anticonceptionalelor. e bine sa mergi cat mai curand la endocrinolog, ca sa nu se agraveze situatia.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.