|
Nu esti logat.
Schimbarea contraceptivului-pentru Dr.Evelyn Cristescu#1 2009-06-03 15:40:50
schimbarea contraceptivului-pentru Dr.Evelyn CristescuBuna ziua . Am folosit timp de 3 luni Jeanine, avand ca si efecte secundare, dureri mamare accentuate, marirea semnificativa a sanilor, greturi, care au persistat, chiar daca au fost mai diminuate in luna a 3 a de utilizare. In luna a 4 a de utilizare a contraceptivelor, pentru a scapa de senzatia de greata si de disconfort abdominal, am schimbat cu Yasmin. Din pacate, tensiunea dureroasa mamara persista, greturile sunt accentuate, nu au scazut in intensitate. Mentionez, ca pe parcursul acestor luni, ciclul menstrual a venit regulat, lunar.Vreau sa va intreb, este posibil, ca la schimbarea contraceptivului, in a 4 a luna de folosinta a contraceptivelor, deci dupa trecerea celor 3 luni de acomodare a organismului la modificarile hormonale, sa persiste si sa se accentueze senzatia de greata?...Mentionez ca am efectuat recent un test de sarcina, care a iesit negativ, cam aproximativ dupa 10 zile de utilizare a noului contraceptiv, si cu mai mult de 20 de zile de la ultimul contact sexual avut. Va rog sa imi spuneti care este parerea d-voastra medicala. Va multumesc Offline #2 2009-06-03 17:49:33
Re: schimbarea contraceptivului-pentru Dr.Evelyn CristescuInteleg ca ai luat Jeanine trei luni si apoi ai continuat cu Yasmin. Daca am inteles bine, tu nu ai facut decat sa iei problemele de la capat. Organismul tau trebuie acum sa se acomodeze si cu yasmine. Ar fi trebuit sa continui cu Jeanine ca sa vezi daca sunt sau nu potrivite pentru tine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-06-03 20:31:57
Re: schimbarea contraceptivului-pentru Dr.Evelyn CristescuIi multumesc Andreei pentru raspuns. Dar am considerat ca dupa 3 luni de administrare de Jeanine, cand se trece la un contraceptiv selectiv, cu efecte adverse mult diminuate, un produs superior calitativ si care contine o componenta progesteronica sub forma drospirenonei si care se presupune ca este mai usor asimilabil deoarece este cel mai apropiat structural de progesteronul sintetizat de catre organism, deci revin...ar fi trebuit efectele secundare sa dispara, in special ca componenta estrogenica activa, etinilestradiolul este acelasi in ambele contraceptive si in aceeasi doza. De aceea mi s-a parut ciudat, totusi, in a 4 a luna de utilizare sa persiste aceste simptome care imi creeaza un disconfort si o neliniste, deoarece se aseamana perfect cu simptomele subiective de sarcina. Bineinteles stiu ca nu este o sarcina, avand in vedere ca ciclurile menstruale sunt lunare, regulate, la fel testul de sarcina efectuat este negativ. Nu stiu in ce masura un singur test este concludent si nu trebuia repetat. Probabil voi fi nevoita sa renunt la aceasta metoda de contraceptie, daca imi provoaca atatea neplaceri, dupa 4 luni de utilizare Offline #4 2010-12-31 16:28:42
Re: schimbarea contraceptivului-pentru Dr.Evelyn CristescuBuna ziua, Offline #5 2011-01-01 11:48:22
Re: schimbarea contraceptivului-pentru Dr.Evelyn Cristescu
nu exista anticonceptionale mai bune calitativ decat altele... exista doar cele mai bune pentru tine... astfel, daca yasmin sunt de generatie mai noua nu inseamna ca vor fi mai bune pt tine... Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-04 00:41:46
Re: schimbarea contraceptivului-pentru Dr.Evelyn CristescuMultumesc frumos camysh pentru raspunsul prompt! Asa voi face! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|