homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in...fund?!

#1 2010-07-01 01:05:08

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

durere in...fund?!

buna,mi-a venit in ziua 7 de pauza ,acum 5 zile,intre timp mi-a si trecut daaar de cand mi-a venit ma doare in fund ! si acum ma doare in fund daca stau pe ceva tare,nu mi se pare durere de hemoroizi sau ceva de genul,parca ma doare in mine inauntru si atunci cand ma pun jos si stau in fund ma doare,poate sa fie de la ovare sau ceva ?
n-am mai patit asa ceva...

se poate sa imi spuna si mie cineva o parere?

Ultima oara a fost editat de IceBody (2010-07-02 15:35:36)

Dear Cupid,next time hit both !

#2 2010-07-10 08:50:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: durere in...fund?!

parerea mea e sa mergi la medic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-18 11:01:24

very
New member
De la: galati
Inregistrat: 2009-07-03

Buna si eu am aceiasi problema.Ai rezolvat-o intre timp?

#4 2010-11-23 20:12:42

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

buna.nu am rezolvat`o,mi-a trecut de la sine....
pe tine te mai doare?

Dear Cupid,next time hit both !

#5 2011-01-03 13:41:38

very
New member

da, ma mai doare in prima zi de ciclu si cateva zile dupa ciclu.

Publicitate

loading...

#6 2011-01-03 16:12:03

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

pe mine ma doare noada f. tare in primele 2 zile de menstruatie. dintotdeauna cred... nici nu imi amintesc vreo menstruatie fara durerea asta + durere de burta oribila.

#7 2011-01-03 17:09:38

very
New member

Ecografie abdominala ai facut? Poate la tine  e vorba  de endometrioza.La mine sigur nu-i .Eu ma balonezn   si ma si constip daca n-am grija  ce mananc . Acum  ma simt norocoasa ptr ca am scaun zilnic. Cine nu stie ce inseamna, nu intelege despre ce vorbesc.

#8 2011-01-03 20:27:52

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

si eu m-am gandit la endometrioza. de facut, am facut ecografii, dar nu am urmarit sa rezolv asta pentru ca exact ca si mine este si mama. asa am avut dureri de la primele menstruatii, deci in consecinta am presupus ca asa sunt eu. voi vedea cum decurg lucrurile. mersi de sfat.

#9 2011-01-03 20:31:14

daenarys
Vizitator

daca durerile astea apar inaite de menstra in timul ei sauimediat dupa e de la contractiile uterine care se simt in zona si de aici durerea in popou big_smile
"problema" nu e grava si nu necesita tratament

#10 2011-01-04 07:26:33

very
New member

La mine se intampla sa apara si cu 2 sapt inainte de menstruatie sau in prima zi de ciclu si persista durerea pe toata perioada menstrei inclusiv cateva zile dupa.Am  impresia ca e o problema digestiva. Pe la doctori am fost si nu am primit nici un raspuns concret. La o clinica particulara am fost cu 3 ani in urma si mi-a rezolvat problema hemoroizilor interni. Pe atunci aveam convingerea ca durerile sunt din cauza hemoroizilor. Asa zicea si medicul respectiv.Insa dupa  al doilea hemoroid scos, durerile au reaparut.Tot atunci am facut si colonoscopia , doar 50 de cm, si nu sau evidentiat leziuni. Unul dintre gastroenterologii la care am fost m-a trimis la endocrinolog zicandu-mi ca  am o dereglare hormonala.Alt gastroenterolog a zis sa ma duc in spital sa-mi faca o sigmoidoscopie sa vada ce e acolo. Acum un an am fost de 2 ori la clinica unde ma tratat de hemoroizi si  doctorul a zis ca la tuseul rectal si cu anuscopul nu se observa nimic, dar crede ca e vorba de un os sacral pe care apasa uterul  in perioada menstrei.Ginecologul mi-a zis ca e vorba de o inflamatie a unor vene care apasa pe colon. Ce sa mai fac ?ma sperii cand am durerile si ma gandesc ca ar putea fi un pui de cancer? Habar n-am.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.