|
Nu esti logat.
Durere sub buric - mai intensa dupa urinare#1 2011-01-05 11:56:10
Durere sub buric - mai intensa dupa urinareBine v-am gasit! Offline #2 2011-01-05 12:18:45
Re: Durere sub buric - mai intensa dupa urinareanaima durerea este un simptom important dar de multe ori poate fi inselatoare, poate iradia intr-un anumit loc si sa nu ai probleme chiar in zona in care localizezi tu durerea. E posibil sa fie o problema la stomac, la unul din ovare sau o simpla balonare ca si astea mai dau dureri. Oricum nu cred sa fie nimic grav dar, daca persista, pentru lamuriri, ar trebui sa te adresezi unui medic. Mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-01-05 12:22:05
Re: Durere sub buric - mai intensa dupa urinare
Iti multumesc pentru raspuns, cred ca ai dreptate, deja incepe sa ma lase... Offline #4 2011-01-05 12:24:06
Re: Durere sub buric - mai intensa dupa urinarepoate vreo pietricica la rinichi care a luat-o la vale, zic si eu... nu stiu daca ai probleme de genul, dar daca nu trece mergi si fa o echografie, nu strica Offline #5 2011-01-05 13:12:11
Re: Durere sub buric - mai intensa dupa urinare
Am avut pietricele si sunt, ce-i drept cam 2 ani de cand nu am mai facut o eco pt. asta, dar nu cred ca e cazul acum. Sau sper... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|