homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere sub buric - mai intensa dupa urinare

#1 2011-01-05 11:56:10

anaima
Membru
Inregistrat: 2011-01-05

Durere sub buric - mai intensa dupa urinare

Bine v-am gasit!

Am "rasfoit" putin paginile forumului si apreciez ca sunt persoane care te pot ajuta cu un sfat.
Va scriu deoarece in aceasta dimineata m-am trezit cu o durere intensa in zona buricului, imediat sub el si care s-a intensificat dupa urinare, astfel incat puteam sta numai in picioare sau asezata in pat, cu picioarele stranse la piept.
Acum, dupa 1 ora, durerea este acolo, dar suportabila - simt ca un ghem, iar daca imi ating abdomenul, durerea se intinde pe o suprafata mai mare. Intr-un fel seamana cu durerile menstruale, dar nu este cazul. Ultima menstruatie, normala, s-a terminat acum o saptamana.
Urina nu este tulbure, pentru ca initial m-am gandit la cistita, desi nicaieri nu am citit de o durere puternica.

Mi s-a mai intamplat acum cateva luni sa ma trezesc la fel, insa, din cate imi aduc aminte, a trecut si-am uitat de ea pana... azi.

Va multumesc anticipat pentru rabdare si lamuriri.

a.

#2 2011-01-05 12:18:45

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Durere sub buric - mai intensa dupa urinare

anaima durerea este un simptom important dar de multe ori poate fi inselatoare, poate iradia intr-un anumit loc si sa nu ai probleme chiar in zona in care localizezi tu durerea. E posibil sa fie o problema la stomac, la unul din ovare sau o simpla balonare ca si astea mai dau dureri. Oricum nu cred sa fie nimic grav dar, daca persista, pentru lamuriri, ar trebui sa te adresezi unui medic. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-01-05 12:22:05

anaima
Membru

x_ynna a scris:

anaima durerea este un simptom important dar de multe ori poate fi inselatoare, poate iradia intr-un anumit loc si sa nu ai probleme chiar in zona in care localizezi tu durerea. E posibil sa fie o problema la stomac, la unul din ovare sau o simpla balonare ca si astea mai dau dureri. Oricum nu cred sa fie nimic grav dar, daca persista, pentru lamuriri, ar trebui sa te adresezi unui medic. Mult succes!

Iti multumesc pentru raspuns, cred ca ai dreptate, deja incepe sa ma lase...
M-am speriat pentru ca a devenit foarte puternica dupa urinare, de dimineata...

#4 2011-01-05 12:24:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poate vreo pietricica la rinichi care a luat-o la vale, zic si eu... nu stiu daca ai probleme de genul, dar daca nu trece mergi si fa o echografie, nu strica

#5 2011-01-05 13:12:11

anaima
Membru

heimdall a scris:

poate vreo pietricica la rinichi care a luat-o la vale, zic si eu... nu stiu daca ai probleme de genul, dar daca nu trece mergi si fa o echografie, nu strica

Am avut pietricele si sunt, ce-i drept cam 2 ani de cand nu am mai facut o eco pt. asta, dar nu cred ca e cazul acum. Sau sper... smile
Oricum, ce-a fost a trecut, acum sunt ca noua. smile Si n-am baut decat un ceai negru.
Imi voi face cateva analize saptamana viitoare, asa ca stau linistita pana atunci.

Va multumesc tuturor pentru atentia si promptitudinea cu care mi-ati raspuns.

a.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.