homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla?!

#1 2011-01-05 04:13:30

caramella
Membru
Inregistrat: 2011-01-05

ce se intampla?!

Am si eu o mica mare problema care ma innebuneste de tot! Sa incepem cu inceputul , am 15 ani , prima menstruatie am avut-o la 12 si acum putin timp,mi-am inceput viata sexuala.Ideea este ca ciclul meu nu a fost intotdeauna regulat,adica unele luni venea la 28 de zile in alte luni nu-mi venea deloc.Pe 31 oct. am intretinut relatii sexuale si in noiembrie menstruatia mi-a intarziat cu 3 saptamani(mi-a venit pe 19 nov). Urmatoarea data cand am facut sex a fost 28 dec. , de atunci nu mi-a mai venit! Tin sa mentionez ca mi-am luat masuri de siguranta(prezervativ) dar imi trec prin minte 100 de ganduri. Stiu ca nu avea ce sa se intample dar imi mai trebuie alta parere.Va multumesc!

#2 2011-01-05 08:47:28

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: ce se intampla?!

daca ai folosit prezervativ si acesta nu s-a rupt nu ai de ce sa iti faci griji, parerea mea este ca ar trebuii o protectie mai sigura nustiu ai 15 ani doar cesafac

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-01-05 12:16:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fluturas, si prezervativul folosit corect este o metoda de contraceptie foarte sigura

caramella, daca ai avut contacte protejata corect nu esti insarcinata. dupa ce zici, se pare ca ciclul tau este unul neregulat

#4 2011-01-05 13:13:09

fluturascrys
Hero member

da camy dar, exista o posibilitate chiar daca mica , ca acel prezervativ sa se rupa? dupa parerea mea nimic nu este mai sigur ca ac  tummenupp  stiu ca este cam mica pt ele..dar decat o sarcina..

#5 2011-01-05 15:12:16

caramella
Membru

prezervativul sigur nu s-a rupt si a fost folosit corect , de asta sunt sigura.big_smile.ce alta metoda de contraceptie as putea folosi , stiu ca anticonceptionalele pot provoca dezechilibre hormonale deci nu cred ca sunt indicate...mersii mult

Publicitate

loading...

#6 2011-01-05 15:21:40

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

caramella ...daca ai folosit corect prezervativul estii protejata smile
fluturas...nu are de ce sa se indoape cu hormoni de mica... daca folosesc prezul cum trebuie nu are cum sa se rupa (rar )-daca se intampla si atunci se poate ghida dupa menstra-desi e neregulata cesafac cam greu..sau poate lua pilula de'a 2a zi.
caramella daca esti nesigura nustiu ca sa nu stai cu stres, fa un test de sarcina la 3 saptamani de la contactul sexual

#7 2011-01-06 00:22:44

caramella
Membru

as vrea sa mai adaug ca azi am avut aceleasi dureri de ovare pe care le am inainte de menstruatie,au inceput sa-mi apra cateva cosuri si sunt nervoasa.este menstruatia,nu-I asa?

#8 2011-01-06 08:36:29

fluturascrys
Hero member

caramella a scris:

as vrea sa mai adaug ca azi am avut aceleasi dureri de ovare pe care le am inainte de menstruatie,au inceput sa-mi apra cateva cosuri si sunt nervoasa.este menstruatia,nu-I asa?

eu nu stiu daca este menstruatia  nustiu la fiecare se madifesta diferit cesafac  este posibil sa fie goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.