|
Nu esti logat.
Ce se intampla?!#1 2011-01-05 04:13:30
ce se intampla?!Am si eu o mica mare problema care ma innebuneste de tot! Sa incepem cu inceputul , am 15 ani , prima menstruatie am avut-o la 12 si acum putin timp,mi-am inceput viata sexuala.Ideea este ca ciclul meu nu a fost intotdeauna regulat,adica unele luni venea la 28 de zile in alte luni nu-mi venea deloc.Pe 31 oct. am intretinut relatii sexuale si in noiembrie menstruatia mi-a intarziat cu 3 saptamani(mi-a venit pe 19 nov). Urmatoarea data cand am facut sex a fost 28 dec. , de atunci nu mi-a mai venit! Tin sa mentionez ca mi-am luat masuri de siguranta(prezervativ) dar imi trec prin minte 100 de ganduri. Stiu ca nu avea ce sa se intample dar imi mai trebuie alta parere.Va multumesc! Offline #2 2011-01-05 08:47:28
Re: ce se intampla?!daca ai folosit prezervativ si acesta nu s-a rupt nu ai de ce sa iti faci griji, parerea mea este ca ar trebuii o protectie mai sigura ai 15 ani doar Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2011-01-05 12:16:15
Re: ce se intampla?!fluturas, si prezervativul folosit corect este o metoda de contraceptie foarte sigura Offline #4 2011-01-05 13:13:09
Re: ce se intampla?!da camy dar, exista o posibilitate chiar daca mica , ca acel prezervativ sa se rupa? dupa parerea mea nimic nu este mai sigur ca ac stiu ca este cam mica pt ele..dar decat o sarcina.. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #5 2011-01-05 15:12:16
Re: ce se intampla?!prezervativul sigur nu s-a rupt si a fost folosit corect , de asta sunt sigura..ce alta metoda de contraceptie as putea folosi , stiu ca anticonceptionalele pot provoca dezechilibre hormonale deci nu cred ca sunt indicate...mersii mult Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-05 15:21:40
Re: ce se intampla?!caramella ...daca ai folosit corect prezervativul estii protejata Offline #7 2011-01-06 00:22:44
Re: ce se intampla?!as vrea sa mai adaug ca azi am avut aceleasi dureri de ovare pe care le am inainte de menstruatie,au inceput sa-mi apra cateva cosuri si sunt nervoasa.este menstruatia,nu-I asa? Offline #8 2011-01-06 08:36:29
Re: ce se intampla?!
eu nu stiu daca este menstruatia la fiecare se madifesta diferit este posibil sa fie Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|