|
Nu esti logat.
Exista vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?#1 2011-01-06 12:33:40
Exista vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?Am facut sex neprotejat cu aproximativ 2 saptamani inainte sa imi vina, adica pe 3 ianuarie. Din cate am inteles, as fi fost la ovulatie in ziua a14a, adica 31 decembrie. Dar in ultimele cateva luni, nu prea mi-a venit regulat (septembrie:35zile; octombrie:27zile; noiembrie:31zile, decembrie:25zile) si nu stiu cam cand as fi fost sau as fi la ovulatie. Am luat pastila de a doua zi la aproximativ 17 ore dupa contactul sexual. As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate nefericita sa fi ramas insarcinata avand in vedere ca am si luat pastila destul de repede. Multumesc anticipat. Offline #2 2011-01-06 12:51:33
Re: Exista vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?pastila de a doua zi trebuie luat cat mai curand dupa contactul sexual neprotejat si trebuia protectie si inca vreo 2-3 zile dupa perioada feritila Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|