homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin+ 1 ovar micropolichistic+ CM "ciudat"

#1 2011-01-06 01:47:59

beb.16
New member
Inregistrat: 2011-01-06

Yasmin+ 1 ovar micropolichistic+ CM "ciudat"

Buna seara fetelor! V=am descoperit de curand, si am zis sa imi impartasesc off-ul cu voi..
Am 19 ani si  jumate si viata sexuala inceputa.. de cand am avut prima menstra, cm nu a fost niciodata regulat, insa acum 1 an aproximativ, mi-a inatarziat cam 3 luni(cel mai mult), am fost la doctor , dupa o ecografie= ovarul drept micropolichistic, apoi m-am prezentat la control la o alta doctorita, care s-a exprimat asa: "ptr mn nu este relevant ovarul micropolichistic"(dupa pipait), mi-a prescris anticonceptionale yasmin, ptr k in perioada respectiva knd mi-a intarziat ma ingraseasem( ma ingrash rpd dak mananc mancaruri grele sau mai mult dekt trb sau dulciuri-crd k e normal, inainte mancam hoatic, o masa in zi si aia consistenta, si cred k si asta e un motiv ptr kre m-am ingrashat), insa pe langa anticonceptionale mi-a recomandat sa fac un set d analize dar mi-a zis k nu sunt o urgenta.. ne-avand bani nu le-am facut..dupa dufaston mi-a venit cm, am inceput anticonceptionalele, am avut ciclu normal timp de 3-4 luni, mai apoi a inceput sa isi schimbe consistenta si culoarea. de cateva luni, 4 aprox e mai inchis, park sunt mai multe cheaguri adica nu e asa lichid, inainte ma tinea 6 zile, acum in 4 zile termin cu tot si niciodata nu imi fac griji k ma patez ptr ca imi curge putin. momentan m-am pus pe strans bani ptr consult, endovaginala si ptr analize..insa pana atunci vorbesc cu voi fetelor... am mai citit pe aici si vad ca nu sunt singura care foloseste yasmin si are astfel de pb. va multumesc anticipat

#2 2011-01-06 02:05:59

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Yasmin+ 1 ovar micropolichistic+ CM "ciudat"

fluxul cm se reduce atunci cand iei anticonceptionale, deci nu e asta un motiv de ingrijorare!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-01-06 03:21:04

beb.16
New member

hey dea_di! nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa rpd, multumesc! am tot citit si am inteles inca de la inceput ca fluxul cm se reduce... dar acum park nu mai e sange sange cum era o data.. nici nu stiu cum sa ma exprim, este mult mai inchis, pe toampon destul de consistent.. insa cand sunt "budista"(stau pe buda) curge, dar nu sangele ala rosu kre era o data pe tampon sau pe hartia igienica..pe mn nu ma sperie faptul ca curge mai putin.. ci faptul k e diferita textura, si nu stiu daca e normal..m-as lasa d ele pana strang bani d toatee..vreau a le fac pe toate cap -coada macar stiu o treaba... adica daca tot dau bani pe control sa am si 3-4 mil ptr analize.. cum spuneam, le-as lasa(ac.yasmin), dar ma gandesc ca e posibil sa nu imi fi trecut pb la ovar si iar sa nu imi mai vina si sa trebuiasca sa urgentez vizita la medic si sa urmez aceeasi pasi, control dufaston si ac... de asta perefer sa ast sa strang toti banutii. am mai citit aici pe forum, o fata a avut aceeasi "pb" ca si mine timp de un an, si dupa 1 an si-a revenit cm, adica aceasii culoare, textura, fara sa opreasca ac. si fara sa faca un alt tratament.. msic inca o data dea_di ptr atentia acordata

#4 2011-01-06 15:25:20

beb.16
New member

a mai patit cineva la fel? cum ati facut sa rezolvati pb?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.