|
Nu esti logat.
Dezastru vaginal - pt. doctoressa-2#20 2010-12-27 16:42:58
Re: Dezastru vaginal - pt. doctoressaprin calvarul asta trec si eu de 7 luni si cu toate tratamentele pt refacerea florei nu i-am dat de cap. Vad ca au fost persoane care au pomenit de ipohondrie. Nimanui nu ii face placere sa se planga de o afectiune care intr-adevar exista. Problema mea a avut un impact social f mare , mi-am pierdut jobul, iubitul. E trist cand nimeni nu iti poate da un raspuns concret ( ma referi la medici) si pt a scapa de acea persoana te trimite la psiholog sau psihiatru. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #21 2010-12-29 04:02:08
Re: Dezastru vaginal - pt. doctoressa
dupa ce am citit aici, am zis hai sa incerc, rau nu are ce sa-mi faca.. dupa o candida tratata am ramas cu dureri in timpul actului, si ma iritam foarte usor. Si am folosit vreo 3 zile uleiul, apx. 4 ml in fiecare seara. Pot sa spun ca dupa 2 luni jumatate in care nu stiam ce e placerea, si ma rugam sa nu ma doara, uleiul si-a facut efectul .. acum il folosesc la 2 zile, si declar ca pentru mine a fost mai bun ca orice alt tratament incercat "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #22 2010-12-29 13:58:35
Re: Dezastru vaginal - pt. doctoressa
parerea mea e ca ne intrebi doar cu scop de sondaj de opinie...ca dealtfel si eu ti-am zis asta intr-un post anterior... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2011-01-06 22:35:50
Re: Dezastru vaginal - pt. doctoressaAm vulvodinie ! Mi s-a confirmat de catre doi medici Ma indoiesc ca trece cu ulei de masline! Scuze daca v-am deranjat cu niste intrebari destul de logice, dupa parerea mea. Nu faceam nici un sondaj de opinie, eram doar nedumerita si speram ca dvs sa ma ajutati, nu sa ma ironizati! Dar, mersi oricum ! Offline #24 2011-01-07 09:49:23
Re: Dezastru vaginal - pt. doctoressabun; si care e cauza si mai ales tratamentul pt asta? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|