|
Nu esti logat.
Mai am un pic si exasperez#1 2007-10-30 02:32:25
mai am un pic si exaspereznu am avut curajul sa imi fac testul.promit solemn ca maine o sa-l cumpar.nu mi-a venit nici pana acum.azi m-au apucat niste stresuri de plangeam ca nebuna..cu gandul ca as putea fi gravida.si asta pentru ca am observat ceva la mine asemanator cu cele intamplate catorva fete cand au ramas insarcinate:sani mai umflati,sfarcuri intarite si cu o usoara usturime,durere la palpatie nu..nu cred,mi s pare ca burtica mea a cam luat proportii..sunt balonata asa,si am frecvent scapari..gaze sau dureri asemanatoare starii de diaree.mor de frica.cred ca mi-a intarziat in jur de 15 zile.astea sunt semne de sarcina???plang din orice.mai am o mica speranta:ca starile mele sa se datoreze stresului..nu stiu.dati-mi va rog un raspuns. Offline #2 2007-10-30 06:54:16
Re: mai am un pic si exasperezfa-ti un test. nu putem ghici daca esti sau nu...oricum, burta marita...se observa dupa primele 3 luni de sarcina. mami de minuni Offline #3 2007-10-30 08:02:47
Re: mai am un pic si exasperezcam greu sa-ti dam noi un raspuns. perioada e cam lunga (ma refer la perioada de intarziere). oricum numai un test poate sa-ti raspunda la intrebare. Offline #4 2007-10-30 08:29:38
Re: mai am un pic si exasperez15 zile...sunt 2 saptamani....hmm cred k un test de sarcina mai scump te am scoate la suprafata.... lov u Offline #5 2007-10-30 08:41:43
Re: mai am un pic si exasperezorice test de sarcina.... e multa vreme... Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-30 11:58:11
Re: mai am un pic si exasperezmititika, eu nu te inteleg...in loc sa cumperi testul de sarcina sa stii de-o treaba tu stai si plangi....oare ce sens mai are sa astepti pana maine???? Offline #7 2007-10-30 12:34:15
Re: mai am un pic si exasperezfa-ti testul ca sa scapi de grija, cu toate ca cinstit iti spun eu si dupa ce l-am vazut negativ tot nu m-am linistit entru ca nu mi-a venit nici acum Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #8 2007-10-31 01:10:49
Re: mai am un pic si exasperezsammy ai dreptate.pentru ca uite ca mi-am facut si testul.a iesit negativ.dar tot imi fac griji pentru ca nu mi-a venit inca.adevarul e ca ma mai linistii cand aflai ca nu e pozitiv..dar suta la suta nu sunt .o sa repet testul p 1 octombrie.sper sa fie bine.mentionez ca ultima menstruatie mi-a venit pe 15 septembrie daca nu ma insel.cam pe aci. Ultima oara a fost editat de mititik (2007-11-01 01:34:09) Offline #9 2007-10-31 01:18:15
Re: mai am un pic si exasperezsper sa nu am warn:( nu prea inteleg treaba asta cu warn..)pe 1 noiembrie voiam sa zic..adica joi Offline #10 2007-10-31 01:21:28
Re: mai am un pic si exasperezdaca nu vrei sa iei warn...aducnci editeaza mesajele...adica la penultimul tau mesaj apasa jos editeaza si modifica data din text...si apoi sterge ultimul tau post...si asa sigur nu vrei primi warn...caci la 2 warn uri ai ban pe o zi... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-10-31 09:48:43
Re: mai am un pic si exasperezn-ai editat mititik si ai warn. ti-a explicat crys_ty_na care- treaba cu warn-ul. mami de minuni Offline #12 2007-11-01 01:32:32
Re: mai am un pic si exasperezmi-a explikt dar eu nu am mai intrat d atunci..intru mai rar,,sau decat seara.mersi cris.nu inteleg d c atatea editari si alte kestii Offline #13 2007-11-01 09:54:41
Re: mai am un pic si exasperezpt ca astea sunt regulile...si cand suntrem intr o comunitate le respectam...daca vrem sa mai apartinem acelei comunitati...altfel devenim proscrisi..voit sau nu... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-11-01 09:54:58
Re: mai am un pic si exaspereznu conteaza cat de rar intri. regulile trebuiesc respectate de fiecare membru in parte. e un forum nu messenger. citeste deci regulile (pe care trebuia sa le citesti inca decand te-ai inscris pe forum) si respecta-le ca sa nu avem discutii. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|