|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei!!!!!-5#77 2007-10-17 22:58:54
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!nu am mai avut deloc contact de cand am facut intreruperea.si nici probleme de intarziere nu am avut pana luna trecuta.dar vroiam sa stiu, k sa fiu pregatita.sa nu am vreo surpriza. multumesc pt raspunsuri. Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2007-10-17 23:00:21) Offline #78 2007-10-18 10:37:14
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!buna fetelor, am revenit iar pe acesti forum! am si eu o intrebare: luna trecuta am avut ceva sangerari intre menstruatii, dureri de sani si greturi, am avut ciclu pe data de 19 sept, mai rpd cu o zi decat normal, am fost la medic si mi-a schimbat AC, dar deja incepusem noua folie de Logest, si mi-a zis sa le continui pana se termina folia si apoi sa iau Yasmin, evident si luna asta pe folia de Logest am avut ceva sangerari minore vreo 2 zile, dar acum pb mea e ca intarzie menstruatia, e doar 1 zi, dar ma gandesc la toate tampeniile, e ceva normal sa intarzie? Ultima oara a fost editat de ramonique (2007-10-18 10:42:03) Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #79 2007-10-18 10:39:59
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!Menstruatia poate veni in oricare din cele 7 zile de pauza. 1 zi in plus sau minus fata de lunile precedente nu e problema. Doar in cazul in care nu le-ai luat corect si ai avut contact sexual care sa-ti dea de banuit. Dar 1 zi intarziere nu e semn de sarcina. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #80 2007-10-18 10:42:47
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!ramonique si mie mi s`a mai intamplat..ma speriasem ca si tine dar n`a fost nimic Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #81 2007-10-18 10:52:15
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!totusi sper ca nu e nimik ankuzza, sa dea domnu' a fie bine k la tine, dar ma sperie intarzierea cu care nu sunt ivatata. cateodata la urinare am niste usturimi, poate e si o raceala care sa intarzie ciclul. sper sa fie ok ca deja ma doare capul de atatea ganduri aiurea! Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline Publicitateloading...
#82 2007-10-18 17:06:22
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!uffffffffffffffffffff, mi-a venit ciclul, in sf m-am linistit, mi-am facut pb degeaba merci oricum ca ati fost alaturi de mine. toate cele bune. va pup! Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #83 2007-11-01 01:33:10
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!fetele, din nou menstruatia mea nu e regulata .luna trecuta pe 29, acum pe 31.iar eu nu aveam astfel de probleme.de obicei erau 27, 28 de zile.sa fie oare de la intreruperea de sarcina pe care am facut-o in urma cu ceva timp? Offline #84 2007-11-01 09:53:28
Re: intarzierea menstruatiei!!!!!sa inteleg ca nu e regulata...dap...e f probabil ca avortul sa fie de vina...dar oricum nu e o intarziere f mare...deci n ai dcsati faci griji...poate e alta cauza...stres...anotimpul...etc... happy with him...inlove with him... Offline #85 2007-11-01 09:55:09© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|