|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2007-10-21 18:53:17
nelamurireBuna. Poate o sa vi se para ciudat ceea ce voi spune,dar.. .Mi-am inceput viata sexuala de 3 ani si as vrea sa merg la un medic ginecolog pentru testul acela, Papanicolau. Stiu ca ustensilele ar trebui sa fie bine sterilizate, insa eu am teama ca poate nu ar fi asa si mi-e frica sa nu iau vreo boala.. m-am hotarat si unde voi merge..dar vreau sa va intreb oare chiar ar fi posibil asa ceva?sau sa ma duc linistita? e prima data cand merg la ginecolog.si cam am emotii.. Offline #2 2007-10-21 19:10:07
Re: nelamurirein general toata lumea merge la recomandarea cuiva la ginecolog. eu as avea incredere in cel care imi recomanda sau as analiza daca persoana care mi-a recomandat cabinetul este de incredere. iubesc+Camelia+Matei Offline #3 2007-10-21 19:26:36
Re: nelamurireai dreptate, dar eu nu am gasit pe nimeni care sa-mi recomande unde sa merg..tocmai m-am mutat in buc si nu prea cunosc.. tot ce am gasit este pe net. Acum 2 ani am mers la un cabinet d planning pt prescrierea de contraceptive. Initial mi-am facut programare la medicul ginecolog,nu stiam ca tb la medicul de planificare familiala. Si cand am intrat la dr ginecolog,"cabinetul" mi s-a parut fff ..nici n-am cuvinte. Insa nu m-as fi dus la un consult acolo niciodata. Si tot cautand pe net,am gasit un spital care e prin zona mea.. Offline #4 2007-10-21 19:41:48
Re: nelamurirepai sunt multe fete din bucuresti aici pe forum. cauta sa vezi la subiectul @dr ginecologi buni@ ce recomanda ele. Eu zic sa te orientezi sa mergi la un doctor bun chiar daca nu e din zona ta. Sanatatea e pe primul plan nu? iubesc+Camelia+Matei Offline #5 2007-10-21 21:41:39
Re: nelamurirema gandesc ca la un cabinet particular nu vei intampina probleme de genul acesta. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-22 17:16:46
Re: nelamuriresi eu am fobia asta fata de bolile luate din spitale...e mult mai indicat un cabinet particular, dar din cate stiu, papanicolau costa in jur de 350 RON... Nothing happens without a reason... Offline #7 2007-10-22 17:20:42
Re: nelamurire3 milioane jumate papanicolau??? nuuu, costa cateva sute de mii. parca ultima oara o prietena a dat 500 de mii (50 ron). iar la test nu iti palpeaza uterul sau ovarele. asta este un consul ginecologic. la papanicolau iti recolteaza secretie vaginala si pe ea o analizeaza. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #8 2007-10-22 17:43:12
Re: nelamuriredar am facut kestia asta si cand eram virgina...am fost la medic si mi-a recoltat...deci asta e papanicolau? ma speriasem de faza cu palparea pt ca mi se pare destul de dureros sa iti bage degetele/mana sau mai stiu eu ce... Ultima oara a fost editat de domino (2007-10-22 17:44:20) Nothing happens without a reason... Offline #9 2007-10-22 18:01:11
Re: nelamurirePoate 350.000 (lei vechi), in nici un caz un test Pap nu costa 350 lei noi. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-10-22 18:01:47
Re: nelamuriredomino cred ca confunzi papanicolau cu analiza secretiei (lama). daca nu ai cerut clar papanicolau cand ai fost virgina la ginecolog sigur nu ti l-a facut. trebuie spus ca asta vrei. la dr mea in iasi e 500 de mii. ce zici tu ca ai vazut la euforia poate fi tiparea hpv care intr-adevar e mai scumpa. mami de minuni Offline #11 2007-10-22 18:32:56
Re: nelamuriream gasit la un spital privat pe net ca papanicolau costa 45 lei. Deci nicidecum milioane... eu am mai fost la acest spital cand mi-am facut analize la sange.. insa rezultatul analizelor nu mi l-a explicat nimeni. Am fost dupa 2 zile sa-l iau si atat/De asta nu stiu daca e bine sa ma duc tot acolo pt papanicolau. Cine o sa-mi explice daca a iesit bine sau nu?in fine,pana la urma sper sa gasesc ceva . Offline #12 2007-10-22 18:36:01
Re: nelamurireCu rezultatul poti sa mergi la medicul de familie sau mai bine la un medic ginecolog dupa aceea. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #13 2007-10-22 21:14:54
Re: nelamurireprobabil ca am incurcat eu si e chiar bine ca e mai ieftin Nothing happens without a reason... Offline #14 2007-10-22 21:20:12
Re: nelamurirela monica holicov....in tudor la blocul cu 4 etaje de langa "castel" sau "cornelius" mami de minuni Offline #15 2007-11-01 12:25:03
Re: nelamuriredar secretia nu tot de pe col se ia? ca si papanicoalu mami de minuni Offline #16 2007-11-01 12:43:42
Re: nelamurireba trebuie. cu grija se poate face asta mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|