|
Nu esti logat.
Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)Pagini: 1
#1 2011-01-03 14:08:28
Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)Buna ziua ! Sunt noua pe acest forum si imi cer scuze daca pun intrebarea intr-un loc nepotrivit... Offline #2 2011-01-03 14:28:29
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)nu esti gravida asta e parerea mea.eventual poti sa iti faci un test de sarcina ca sa te linistesti da eu zic ca nu ai de ce sa te stresezi. #3 2011-01-03 14:33:45
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)Multumesc pentru raspuns ! Offline #4 2011-01-03 14:34:26
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)evident ca o sa arate rezultatul corect. #5 2011-01-03 16:36:27
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)
Chiar tu ai zis ca nu a fost un contact, nici macar o penetrare ci doar o atingere......nu a fost nici ejaculare........... Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-03 19:08:53
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)Asa sper si eu sa fie poate sunt doar paranoica... Offline #7 2011-01-03 20:44:29
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)pink,toata lumea o s aiti zica acelasi lucru. #8 2011-01-04 11:00:10
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)Bine...m-ati calmat putin si probabil nu sunt motive de ingrijoare. Probabil o sa fac un test pana la urma sa ma mai linistesc .Multumesc pentru raspunsurile date ! Daca mai exista pareri sunt binevenite! Offline #9 2011-01-04 13:55:28
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)pink blue ,am avut si eu o problema asemanatoare cu a ta . in iulie mi-am inceput viata sexuala , bineinteles,de fiecare data protejat ,dar ,incepand de atunci menstruatia mi se pare mai diferita ,ma tine tot 6-7 zile , dar mi se pare mai putina cantitativ .timp de 4 luni eram extraordinar de stresata ma gandeam la toate prostiile,menstruatie peste sarcina , am facut vreo 3 teste de sarcina , toate negative acum m-am convins ca sunt ok , pt ca daca doamne fereste ar fi fost ceva in 6 luni aveam o burtica destul de mare oricum data viitoare evita astfel de intamplari ca sa stai tu linistita , dar cu siguranta nu ai nimic Offline #10 2011-01-05 10:21:16
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)La mine a fost putin diferita luna asta(la inceput a fost normal, apoi foarte putin cantitativ maro, dar apoi a revenit la normal, toate aceste 3 schimbari in decursul a vreo 4 zile), in rest a fost ok. Ma gandesc ca din moment ce sunt deja trei menstruatii, am toate motivele sa ma linistesc Offline #11 2011-01-08 16:50:46
Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)Daca menstruatia a fost la inceput normala la culoare , apoi maro putin cantitativ si apoi din nou normala la culoare , este bine? A durat de pe 31 decembrie , pana pe 6 ianuarie .Ar trebui sa ma ingrijorez cumva? Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|