|
Nu esti logat.
Ceva ciudat#1 2007-11-01 00:44:59
ceva ciudatBuna seara! De abia m-am inscris pe forum...desi citesc de ceva vreme cam ce se scrie pe aici...poate ca nu chiar tot, dar, oricum... Offline #2 2007-11-01 01:00:51
Re: ceva ciudatdaca diagnosticul a fost de colpita bacteriana inseamna ca ai o infectie cu bacterii la nivelul colului uterin...asta explica antibioticul din tratament (nolicinul)...sincer nu cred ca din cauza ca n ai facut spalaturile nu ti a trecut...mai degraba nu a fost tratamentul bun...sfatul meu e sa mergi la un alt medic...unul dispus macarsa ti spuna ce ai... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-01 01:07:04
Re: ceva ciudatAmetelile si lesinul dupa controlul ginecologic cred ca au fost din cauza emotiilor, cum ziceai ca a fost primul control. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-11-01 14:19:46
Re: ceva ciudatcu placere...sper ca te am ajutat... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|