|
Nu esti logat.
As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durere#1 2011-01-09 18:54:39
As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durereAs vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durere. Ultima oara a fost editat de jeannie (2015-09-18 16:45:24) Offline #2 2011-01-09 19:07:50
Re: As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durereEu zic ca merge... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-01-09 19:20:36
Re: As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durereDiclofenac Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-01-09 19:21:28) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-01-09 19:21:46
Re: As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durereO sa incerc si cu Diclofenac Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-06-25 17:30:43) Offline #5 2011-01-09 19:23:15
Re: As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durereNp, sper sa iti fie bine, ca stiu cum e. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-09 19:24:12
Re: As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durereTramadol? OMG! ce medic ti-a prescris tramadol pentru dureri menstruale? Astea-s opioide si se dau bolnavilor in ultimul stadiu al unei boli, cu dureri groaznice, nici intr-un caz pentru dureri menstruale. Si daca ai chiar dureri atat de mari inseamna ca trebuie sa mergi de urgenta la medic. Analgezicele luate pe paine nu sunt o solutie, in niciun caz cea buna. Te sfatuiesc prieteneste sa le lasi balta si sa mergi la medic. Mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2011-01-09 19:30:03
Re: As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durerePai atunci poate ar trebui sa tratezi acea boala inflamatorie sau ce mai ai tu decat sa te tratezi simptomatic. Serios mi se pare o mare gogomanie sa iei ce ai luat pana acum si sa faci ceea ce ai facut pana acum. Analgezicele sunt toxice...dar ce sa mai vorbim de tramadol?! Chiar nu stiu cum ai intrat in posesia lui serios. Medicamentul asta se prescrie pentru oamenii care chiar nu mai au nicio sansa, nu ii mai poate afecta si li se prescrie un tratament ca sa le faca sfarsitul mai usor. Si tu il iei pentru dureri menstruale? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #8 2011-01-09 19:37:37
Re: As vrea sa stiu mai multe despre medicamentele pentru durereEu zic sa mai faci si alte investigatii, sa mai consulti si alti medici dar in niciun caz sa mai iei pastile la modul asta. Te distrugi si e pacat. Mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|