homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma iubeste sau nu?

#1 2011-01-09 22:34:19

diana51
New member
Inregistrat: 2009-12-25

Ma iubeste sau nu?

Sa incep cu inceputul.. sunt cu iubitul meu de aproape un an timp in care am inceput sa tin foarte mult la el, pot chiar sa zic ca il iubesc. Ne certam insa foarte des din cauza a fel de fel de tampenii. De cele mai multe ori se intampla din cauza ca eu imi doresc sa ne vedem in fiecare zi si il cam stresez cu telefoanele. Cand suntem impreuna totul este ok insa el nu este genul care sa isi arate dragostea prin vorbe. Nu prea imi spune te iubesc, insa imi demonstreaza prin fapte ca sunt importanta pentru el. Nu stiu ce sa mai fac, simt ca am deveni dependenta de el, ma gandesc numai la el si imi doresc sa fie si el la fel ca mine. Numai ca el este mai rational si eu am senzatia ca nu ma iubeste, sau ca ma inseala. nu mi`a dat de banuit cu nimic insa eu sunt foarte geloasa. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog ajuta-ti-ma.... Eu provoc toate certurile cu disperarea asta a mea, il stresez sa ne vedem, urlu, plang, imi inchide tel si dupa ce imi trec nervii imi dau seama ca eu am provocat totul si daca as fi fost mai rationala nu se intampla nimic. dar nu stiu ce sa mai fac. mereu fac la fel

#2 2011-01-09 22:40:05

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Ma iubeste sau nu?

Sa te pui putin in locul lui si sa te gandesti cum ai reactiona sa ai un iubit extrem de stresant care te banuieste de toate relele fara ca tu sa-i dai un motiv. Cu atitudinea asta nu o sa reusesti decat sa-l faci sa te insele si chiar sa nu te mai iubeasca si nu ar fi de condamnat omu.

#3 2011-01-09 22:42:12

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Daca il stresezi asa mai rau faci si risti sa se sature de toate astea.Mai degraba accepta sa'ti spuan f rar ca te iubeste dar in schimb sa'ti arate prin fapte asta,in fiecare zi.Ce rost ar avea daca ti'ar spune ca te iubeste,dar in acelasi timp sa sa se comporte aiurea cu tine?

hjarta hjarta

#4 2011-01-09 22:45:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu-l iubesti daca ii faci chestii din astea! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2011-01-09 22:51:00

dea_di
Platinum member

nici el nu te iubeste atunci!
nu renunta la prieteni pt nimeni si fugi de barbatii gelosi!

Publicitate

loading...

#6 2011-01-09 22:52:41

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

se cheama ca iubesti doar cand il pui pe celalalt inaintea ta, cum faci tu nu e ok.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-09 22:52:58)

#7 2011-01-09 22:59:57

dea_di
Platinum member

sa stii ca e o diferenta intre dragoste si dependenta, nu sunt acelasi lucru!
de ce nu sunt parintii de acord?
ce varste aveti?

#8 2011-01-09 23:02:31

dea_di
Platinum member

si nu credeti ca sunteti cam mari pt asemenea atitudini? hmm

#9 2011-01-09 23:06:12

_Summer_
Platinum member

diana51 a scris:

Sa incep cu inceputul.. sunt cu iubitul meu de aproape un an timp in care am inceput sa tin foarte mult la el, pot chiar sa zic ca il iubesc. Ne certam insa foarte des din cauza a fel de fel de tampenii. De cele mai multe ori se intampla din cauza ca eu imi doresc sa ne vedem in fiecare zi si il cam stresez cu telefoanele. Cand suntem impreuna totul este ok insa el nu este genul care sa isi arate dragostea prin vorbe. Nu prea imi spune te iubesc, insa imi demonstreaza prin fapte ca sunt importanta pentru el. Nu stiu ce sa mai fac, simt ca am deveni dependenta de el, ma gandesc numai la el si imi doresc sa fie si el la fel ca mine. Numai ca el este mai rational si eu am senzatia ca nu ma iubeste, sau ca ma inseala. nu mi`a dat de banuit cu nimic insa eu sunt foarte geloasa. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog ajuta-ti-ma.... Eu provoc toate certurile cu disperarea asta a mea, il stresez sa ne vedem, urlu, plang, imi inchide tel si dupa ce imi trec nervii imi dau seama ca eu am provocat totul si daca as fi fost mai rationala nu se intampla nimic. dar nu stiu ce sa mai fac. mereu fac la fel

Pai hotaraste-te ! ori le faci tu pe toate, mereu ori le faci si tu si el  roll

#10 2011-01-09 23:07:13

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

dea_di a scris:

sa stii ca e o diferenta intre dragoste si dependenta, nu sunt acelasi lucru!

subscriu!

#11 2011-01-09 23:10:56

_Summer_
Platinum member

Grow up prima data si apoi va bagati in relatii !~ Pe bune acum, voi va plictisiti rau !

#12 2011-01-09 23:12:42

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu as fi bagat mana in foc ca nu aveti mai mult de 16 ani. Fara suparare, Diana, dar maturizati-va un pic, amandoi.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#13 2011-01-09 23:14:08

dea_di
Platinum member

da' bine ca el iese cu prietenii si tu nu! rotfl2
hai ca-i funny! tongue

#14 2011-01-09 23:43:23

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

In primul rand, eu cred ca nu aveti niciun dram de incredere unul in celalalt, altfel nu-mi explic de ce nu va "lasati" sa va vedeti cu amicii separat.
In al doilea rand - intrebai ce sa faci "pana atunci". Pai, pana atunci poti sa incepi sa intelegi ca nu e sanatos sa fiti atat de exclusivisti incat sa nu va vedeti cu amicii personali din cand in cand. Nu e in regula sa renunti la prietenele si prieteniile tale pentru o relatie iar un iubit care iti cere asta (direct sau indirect) - nu te iubeste cu adevarat (ca tot intrebai). (ca o faci tu de buna voie, e alta poveste.)
S-au mai vazut cazuri in care ea - din mare iubire - le-a dat un picior in fund amicelor si apoi cand s-a despartit de respectivul, s-a trezit ca nu are niciun umar pe care sa planga.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#15 2011-01-09 23:50:48

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

kathrynn a scris:

Eu as fi bagat mana in foc ca nu aveti mai mult de 16 ani. Fara suparare, Diana, dar maturizati-va un pic, amandoi.

kathrynn cand am vazut nickul diana51 mi-am zis in minte:"Sa vezi ca are 15 ani si a inversat cifrele" lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#16 2011-01-09 23:56:17

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

invata sa lasi de la tine si sa te calmezi cand vezi ca vin nervi. tragi usor aer in piept cand simti ca o iei razna si te auto-stapanesti repetandu`ti ca nu e bine ce faci/vrei sa faci (sa`l suni non stop) si te potolesti.

si eu credeam ca sunteti inca la liceu cu asemenea "jocuri" big_smile

#17 2011-01-10 00:22:30

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

daca ar sta cu tine toata ziua, te-ar suna non-stop, daca ti-ar pune stapanire total pe viata..crede-ma, te-ai afla aici sa ne intrebi cum ai putea sa iesi din aceasta stare lol
cele mai multe cupluri se feresc de rutina si tu ti-o doresti :-/
tu iti doresti mai multa atentie din partea lui, vrei sa fii "buricul" lui, dar barbatii se tem de lucrurile astea..daca nu te suna permanent, asta nu inseamna ca nu te iubeste..daca nu sta non stop cu tine iarasi, nu inseamna ca nu te iubeste..
**curiozitate diana..din ce zona a tarii esti? big_smile "

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#18 2011-01-10 15:31:25

Ciorapica
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-06-03
Site

Eram la fel ca tine la inceputul relatiei, dar cu timpul mi-am dat seama ca daca sunt prea posesiva si geloasa nu castig nimic, mai mult pierd. Acum, dupa 3 ani si jumatate, se intampla destul de des sa ma intrebe daca il mai las sa stea o zi la mine (chiar daca sta de 3-4 zile). La noi a fost mai usor pentru ca doar eu eram geloasa si posesiva. Asa cum au mai spus fetele, daca vreti ca totul sa se incheie cu bine, trebuie sa aveti mult mai multa incredere unul in celalalt, sa va maturizati si sa va acordati suficienta libertate. Sper sa intelegi si sa fie bine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.