|
Nu esti logat.
Durere mare durere...-2#20 2007-10-31 19:24:23
Re: durere mare durere...ioana, stai linistita, nu te panica. daca e vorba de migrena se rezolva cu tratament. daca durerile sunt de la trauma suferita, iarasi vor trece. asa ca stai linistita, va fi bine. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #21 2007-10-31 19:27:53
Re: durere mare durere...ok, Sammy incerc sa ma linistesc si sa nu ma gandesc la ce e mai rau...repet, aveam dureri de cap si inainte de decesul lui , dar parca de sambata de cand aveam am facut pomana s-au agravat, nu stiu daca exista vreo legatura...am fost la medicul de familie, la oftalomolog, la orl, la neurologie nu mi-au gasit nimic concret decat o lipsa de calciu pe care am tratat-o...maine cred ca mai merg la un neurolog si ii cer sa-mi dea trimitere la tomograf, desi primul neurolog a zis ca nu e cazul..merci inca o data pt raspuns Offline #22 2007-11-01 08:39:56
Re: durere mare durere...daca te panichezi nu rezolvi nimic.......incearca sa te gandesti ca esti sanatoasa iar daca intr-adevar ai o problema o sa o rezolvi ptr ca esti destul de puternica cat despre platfus si spondiloza, iubitul meu are platfus dar nu are dureri de cap adica are dar nu asa putenice ca ale tale......dar intr-adevar am citit ca spondiloza da dureri de cap.....pana cand te duci la doctor sa poti sa te linistesti daca simti ca ai o stare nasoala intri si vb aici pe forum cu noi asa poate vb cu noi iti mai alungi gandurile negre din capusorul tau....si te rog nu te mai panica ca e posibil ca durerea de cap sa nu fie atat de mare intotdeauna dar daca tu stai cu gandul ca aoleu am ceva la cap atunic ai impresia ca te doare si mai tare capul .....sper ca ti-am mai alungat gandurile negre sanatate multa Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #23 2007-11-01 15:02:23
Re: durere mare durere...ioana eu in locul tau as avea grija si sa nu fiu prea obosita. mai ales ca a fost o perioada stresanta pentru tine, faci ce iti place, dormi cat ai tu chef. dar sa nu neglizeji pe de alta parte investigatiile medicale http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #24 2007-11-01 15:18:53
Re: durere mare durere...cred ca te doare capul asa tare din cauza durerii provocate de moartea tatalui tau,si eu am trecut printr-un mom asemanator,pur si simplu am fost socata si multa multa vreme m-au tinut durerile alea de cap.Multa sanatate! Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-01 15:26:22
Re: durere mare durere...cum te mai simti ioana, azi te mai doare capul? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|