|
Nu esti logat.
Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...#1 2007-11-01 14:16:33
Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...Am shi eu o mare nelamurire...daca ma poate ajuta cineva.Am luat o pauza de anticonceptionale si in aceea perioada am avut un contact sexual neprotejat.am luat Postinor iar apoi am inceput si anticonceptionalele.Acum sunt la sfarsitul foliei (mai am doar 1 pastila din folia de 28)si ciclul nu mi-a venit deloc.E posibil sa nu iti vina ciclul cand iei anticonceptionale sau e posibil sa fiu insarcinata???? Offline #2 2007-11-01 14:18:27
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...in primele 3 luni se paote sa ai edreglari ale menstrei cand incepi anti dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-11-01 14:47:24
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...banuiesc ca le ai luat din prima zi de sangerare...esti sigura ca era menstra si nu sangerare de dupa postinor? si oricum menstra iti vine dupa ce termini folia...nu pe parcursul foliei... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-01 15:02:40
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...Folia de pastile este de 28 deci ciclul trebuie sa imi vina intre a 21-a si a 28-a zi dar nu mi-a venit, iar anticonceptionalele nu le-am inceput in prima zi a ciclului le-am inceput imediat dupa ce am luat Postinorul la recomandarea medicului meu ginecolog.Va multumesc pt.raspunsuri. Offline #5 2007-11-01 15:21:49
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...inteleg ca nu le-ai luat din prima zi de menstruatie. atunci te-ai protejat suplimentar primele 7 zile? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-01 15:33:09
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...f buna intrebare... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-11-01 15:37:19
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...normal ca m-am protejat in primele 7 zile .dar tot nu inteleg de ce nu mi-a venit ciclul ,probabil e de la postinor...o sa ma duc la ginecolog Offline #8 2007-11-01 15:41:35
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...fa ti un test de sarcina inainte sa incepi urmatoarea folie...daca e negativ incepeo linistita si dacaserepeta si luna viitoare mergi la medic sa ti le schimbe... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-11-01 15:51:39
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...ms mult pt ajutor... asa o sa fac Offline #10 2007-11-01 16:15:43
Re: Am o mare nelamurire...ma poate ajuta cineva...cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|