homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce lenjerie intima prefera?-3

#39 2011-01-10 15:24:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Ce lenjerie intima prefera?

fetelor ati incercat vreodata sa dati jos un portjartier cu corset rapid? lol este foarte frumos si sexy la privit, dar cand vrei sa il dai jos...piere tot cheful lol am purtat unul acum 2 saptamani, doamne...ne-am prins in cureluse, nu mai se deschideau, nu mai puteam sa il dau jos lol era ca o capcana mortala tongue

love imi place taaare mult ce ti-ai luat big_smile  mai ales spatele gol si bretelutele toz  drool

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-10 15:25:26)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#40 2011-01-10 16:32:38

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Nu stiu exact ce model de lenjerie prefera sa vada la mine. Orice model ar fi dispare repede de pe mine big_smile Dar stiu ca ii place culoarea rosie. Eu n-am preferinte la el, dar as vrea sa-l vad in tanga, asa de fun. chicot

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#41 2011-01-10 17:54:57

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

coraline a scris:

love imi place taaare mult ce ti-ai luat big_smile  mai ales spatele gol si bretelutele toz  drool

Saru' manaaa!! Si mie imi place mult!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#42 2011-01-10 19:05:44

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

si mie! love, e superb...dance

fucking perfect...

#43 2011-01-10 20:02:15

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Merciiiii!!!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#44 2011-01-10 22:04:04

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

coraline a scris:

fetelor ati incercat vreodata sa dati jos un portjartier cu corset rapid? :)) este foarte frumos si sexy la privit, dar cand vrei sa il dai jos...piere tot cheful lol am purtat unul acum 2 saptamani, doamne...ne-am prins in cureluse, nu mai se deschideau, nu mai puteam sa il dau jos lol era ca o capcana mortala tongue

am avut si noi dificultatea asta, doar ca portjartierul era separat, nu prins de corset si mi l-a dat jos cu tot cu chiloti si ciorapi, asa ca si-a cam pierdut farmecul. de aceea data urmatoare, am luat chilotii peste portjartier si la momentul cheie mi i-a(m) dat jos doar pe aia si am ramas cu echipamentul pervers pe mine  sm

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#45 2011-01-11 00:23:09

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

cred ca ne prefera goale de cele mai multe ori tummenupp rotfl

#46 2011-01-11 08:38:21

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

kathrynn a scris:

coraline a scris:

fetelor ati incercat vreodata sa dati jos un portjartier cu corset rapid? :)) este foarte frumos si sexy la privit, dar cand vrei sa il dai jos...piere tot cheful lol am purtat unul acum 2 saptamani, doamne...ne-am prins in cureluse, nu mai se deschideau, nu mai puteam sa il dau jos lol era ca o capcana mortala tongue

am avut si noi dificultatea asta, doar ca portjartierul era separat, nu prins de corset si mi l-a dat jos cu tot cu chiloti si ciorapi, asa ca si-a cam pierdut farmecul. de aceea data urmatoare, am luat chilotii peste portjartier si la momentul cheie mi i-a(m) dat jos doar pe aia si am ramas cu echipamentul pervers pe mine  sm

tummenupp  that's how we do it,too  big_smile

#47 2011-01-11 13:20:29

kathrynn
Hero member

A, si cand am avut corset, in focul pasiunii a inceput sa mi-l traga in jos spre talie, eu am inceput sa ma agit ca-mi indoaie balenele, el era derutat ca nu stia ce-s balenele  rotfl2  si pana la urma mi l-am desfacut singura ca el n-avea rabdare si nici nu stia cum desfaci 30 de cm de mosi si babe din 3-4 miscari  chicot

#48 2011-01-11 13:32:49

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

blackberry a scris:

si`al meu vrea fara, insa intotdeauna este tanga .

subscriu

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#49 2011-01-11 15:52:41

luisjota
Hero member

kathrynn a scris:

coraline a scris:

pentru amandoua:
nu are rost sa purtati echipament pervers complicat pentru cei care nu stiu cum sa-l desfaca/scoata repede...sau nu stiu sa-l aprecieze...
imi place de kath...pentru ca e inventiva si a gasit solutia ca sa ramana cu echipamentul pervers in momentul decisiv....desi, as fi preferat sa nu-si puna chiloti deloc...sau eventual tipul/ubitul/partenerul sa-i smulga/rupa de pe ea....Dbig_smilebig_smile

precizez ca e parerea mea personala si nu exista nicio coincidenta cu realitatea, nici macar cu fanteziile mele...big_smilebig_smilebig_smile
asa ca nu interpretati, cititi si savurati doar smile

fucking perfect...

#50 2011-01-11 16:01:31

coraline
Addicted member

kathrynn a scris:

A, si cand am avut corset, in focul pasiunii a inceput sa mi-l traga in jos spre talie, eu am inceput sa ma agit ca-mi indoaie balenele, el era derutat ca nu stia ce-s balenele  rotfl2  si pana la urma mi l-am desfacut singura ca el n-avea rabdare si nici nu stia cum desfaci 30 de cm de mosi si babe din 3-4 miscari  chicot

rotfl2  rotfl2  rotfl2

luis sa il fereasca sfantu' pe ala care o sa rupa lenjeria de pe mine, ai idee cat costa sa iti iei un portjartier??? si sa il distrug dupa o nopate de purtare? dau in sapa de lemn!  rotfl

iar echipamentele perverse sunt in general si complicate rotfl cu portjartierul mai merge, dar cand este corset .. nu merge sa pui nimic pe deasupra lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#51 2011-01-11 16:05:13

luisjota
Hero member

cora, ma refeream la chiloti doar....adica la ce a spus kath, ca si-a pus chilotii peste portjartier si la momentul cheie i-a dat jos...big_smile
nu ma refeream la portjartier nici la corset...eu prefer sa-l las pe dansa ... ca-mi place s-o iau asa, cu tot cu echipament pervers big_smile
si ca sa dau din casa, ca nah...tot m-ai provocat: de cate ori am rupt chilotii de pe ea, i-am facut cadou ziua urmatoare...pentru mine e un pretext pentru un cadou picant...big_smile tonguetongue

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-01-11 16:06:07)

fucking perfect...

#52 2011-01-11 16:11:22

coraline
Addicted member

pai chilotii vin in set cu portjartierul, si nici aia nu sunt asa ieftini tongue eu cel putin mereu mi-i iau in set. 

ah pai daca e pe asa, nu mai zic nimic lol ai stricat, ai cumparat lol

#53 2011-01-11 19:02:53

luisjota
Hero member

big_smile

fucking perfect...

#54 2011-01-11 20:45:13

kathrynn
Hero member

Da da, si ai mei sunt in set, ca de aia i-am si luat peste portjartier, altfel s-ar vedea urat daca ar fi culori/materiale/modele diferite. Sau, ma rog, mie nu mi-ar placea.
(Se poate sa-i fi dat el jos, nu eu, asa mai brutal, dar e irelevant.)

De acord cu Luis, corsetul e mai bine  sa ramana purtat (adica daca tot ma chinui sa inchei atatia mosi si babe  rotfl2  )

Iar referitor la echipamente sexy (sa nu zic perverse) dar deloc complicate, ciorapii cu adeziv pot ramane la purtatoare (doar ciorapii, in rest nimic), pt ca dau o nota asa de ... "curvasarai" lol  si daca chiar ti-i agata, nu-s o avere.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.