homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu...dereglat!

#1 2011-01-03 13:49:59

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

ciclu...dereglat!

Buna
Am mai postat pe aici subiecte legate de anexita si BIP. Si acum, din nou ma confrunt cu o problema. In 21 dec am fost ginecolog ( in ultimii 2 ani am fost de 10 ori la ginecolog dar degeaba) si diagnosticandu-ma cu congeste pelvina mi-a dat antibiotic si m-a trimis acasa. In 27 mi-a venit ciclul cu dureri mari si ameteli de abia stateam in picioare, 3 zile am sangerat apoi mi s-a oprit ca acum, a 8 zi sa elimin cheaguri aproape negre si sange negru. Nu am dureri foarte mari de burta ci de spate. Simt inflamatie in burta in stanga ca de obicei dar e suportabil momentan. Ma ia si cu frisoane.
Acum eu ce sa mai cred? Ce s-o fi intampland cu mine? Nu mai stiu incotro sa o apuc. Eu suspectez ca am endometrioza, dar... Daca ma duc la urgenta la spital ma vor trimite acasa. Am patit de vreo 2 ori asta cu urgenta...
Sugerati-mi un medic bun din Cluj...iau drumul altui oras de disperare!

Multumesc!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2011-01-11 19:08:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ciclu...dereglat!

sincer, arata a avort spontan...
nu exclud insa nici varianta endometriozei(desi nu am data care sa ma faca sa cred asta insa ma gindesc ca tu ai....)
solutia ar putea fi tratamentul cronic cu contraceptive...
din nefericire medici in Cluj eu nu stiu, insa ma gindesc la postul ala in care fetele scriu despre experientele lor pozitive cu diversi medici...poate gasesti acolo

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-01-11 21:11:14

nataroman
Full member

Multumesc pentru raspuns...dar nu prea avea cum sa fie avort spontan...pentru ca sansele sa fiu gravida sunt aproape minime...Ideea e ca de cand mi-am depistat problema tiroidiana se tin scai de mine tot felul de afectiuni incat inclin sa cred ca de acolo mi se trag!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#4 2011-01-11 21:22:05

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

acum iei anticonceptionale si tot ai dureri menstruale? daca ai lua anticonceptionale, normal ar fi ca durerile sa fie aproape inexistente, indiferent de natura afectiunii, cel putin asta mi se tot zice mie.
daca iei anticonceptionale si tot ai dureri mari, nu stiu ce sa mai zic...
ai facut niste analize hormonale mai complete si ti-a iesit problema doar la tiroida?

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-11 21:23:11)

#5 2011-01-11 21:30:45

nataroman
Full member

Nu, momentan nu ma iau Ac pt ca nu stiu de care sa iau! Nu mai am chist si medicul meu a zis ca nu e cazul. Cerazetul mi-a oprit ciclul si nu mi se pare normal. Iti poate spune cineva de care sa iau? Karissa, Diane 35, ...dupa ce criteriu sa le aleg? Eu sunt mai plinuta de felul meu...Cerazetul a fost super pt ca nu  ma ingrasat si nu mi-a mai crescut par pe barba. Am si hirutism...Deci?
Nici eu nu stiu. Dar multumesc pentru raspuns si interes!

Publicitate

loading...

#6 2011-01-12 11:06:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

draga mea, nu poate nimeni sa iti spuna pe forum de care sa iei
...ideea e sa mergi la un medic de planning acolo in orasul tau(ca exista) si sa povestesti cu el

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.