|
Nu esti logat.
Ciclu...dereglat!#1 2011-01-03 13:49:59
ciclu...dereglat!Buna Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #2 2011-01-11 19:08:33
Re: ciclu...dereglat!sincer, arata a avort spontan... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-01-11 21:11:14
Re: ciclu...dereglat!Multumesc pentru raspuns...dar nu prea avea cum sa fie avort spontan...pentru ca sansele sa fiu gravida sunt aproape minime...Ideea e ca de cand mi-am depistat problema tiroidiana se tin scai de mine tot felul de afectiuni incat inclin sa cred ca de acolo mi se trag! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2011-01-11 21:22:05
Re: ciclu...dereglat!acum iei anticonceptionale si tot ai dureri menstruale? daca ai lua anticonceptionale, normal ar fi ca durerile sa fie aproape inexistente, indiferent de natura afectiunii, cel putin asta mi se tot zice mie. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-11 21:23:11) Offline #5 2011-01-11 21:30:45
Re: ciclu...dereglat!Nu, momentan nu ma iau Ac pt ca nu stiu de care sa iau! Nu mai am chist si medicul meu a zis ca nu e cazul. Cerazetul mi-a oprit ciclul si nu mi se pare normal. Iti poate spune cineva de care sa iau? Karissa, Diane 35, ...dupa ce criteriu sa le aleg? Eu sunt mai plinuta de felul meu...Cerazetul a fost super pt ca nu ma ingrasat si nu mi-a mai crescut par pe barba. Am si hirutism...Deci? Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-12 11:06:50
Re: ciclu...dereglat!draga mea, nu poate nimeni sa iti spuna pe forum de care sa iei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|