|
Nu esti logat.
Cum se administreaza desorelle ?#1 2009-12-11 17:05:11
cum se administreaza desorelle ?buna fetelor...as avea si io o mik problema.deci...acu vreo 2 sapt am fost la un control ginecologic in urma caruia mi sa spus k am un chist...io luam deja anticonceptionale yasmine si mi'a spus k tre sa le inlocuiesc q desorelle.mi'a zis k dupa ce term yasimne sa astept cele 7 zile de pauza...apoi sa iau desorelle.dar io tot nu stiu qm se le iau.pt k am vazut k sunt notate cu nr.iar de la a 4 pastila scrie sub ele zilele sapt..doar sapte din ele...apoi se continua cu cifre sub ele...azi e vineri si tre sa le iau...dar nush de unde sa incep??sa incep cu prima pastila fara sa tin cont de zilele sapt???ast rasp...in special de la cele care folosesc desorelle...multumesc Offline #2 2009-12-11 19:08:58
Re: cum se administreaza desorelle ?poti sa le iei oricum, pt ca au aceeasi concentratie. Offline #3 2011-01-12 23:31:43
Re: cum se administreaza desorelle ?am o problema , marvelon nu se mai fabrica asa ca mi s.a recomandat desorelle , dar problema e ca nu stiu cum sa le iau....pe blisterul de la marvelon erau notate zilele asa ca nu aveai cum sa uiti vreo pastila....la desorele cum trebuie sa citesti pastilele ? au decat pe langa cateva pastile zilele saptamanii dar scrise aiurea... eu trebuie sa incep pastilele maine....am nevoie de ajutor ca sa nu le iau aiurea ! help ! Ultima oara a fost editat de TufisRoz. (2011-01-13 09:00:46) Offline #5 2011-01-13 09:39:29
Re: cum se administreaza desorelle ?le iei in ce ordine vrei, toate pastilele sunt la fel, ca si la Marvelon Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-13 10:08:33
Re: cum se administreaza desorelle ?stiu , dar ideea era alta ...la marvelon erau scrise zilele pe fiecare pastila si stiam daca am uitat vreuna sau nu , ma uitam in ce zi sunt si vedeam daca sunt luate corect sau nu .... dar la desorelle sunt notate niste cifre si intr.o parte mici de tot niste zile ale saptamanii ... nu imi dau seama cum sa calculez sau sa numar ca sa.mi dau seama daca am uitat vreo pastila.... e enervant desorellul:f�rbannad: Offline #7 2011-01-13 12:11:03
Re: cum se administreaza desorelle ?editeaza mesajul cu poza ca iei warn pentru postare multipla. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|