homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in zona lombara...rinichii?help

#1 2011-01-12 15:55:13

Geana
New member
Inregistrat: 2010-09-16

durere in zona lombara...rinichii?help

Buna,
De doua zile ma confrunt cu o durere "surda" in partea stanga a zonei lombare, ce se intensifica atunci cand merg sau stau ghemuita (cand se modifica pozitia coloanei). Ar putea fi rinichii? O fi grav? De asemenea ar putea exista vreo legatura intre asta si faptul ca dupa ce am renuntat de trei luni la a mai lua Karissa, mi-a intarziat menstruatia o luna? Mi-am facut deja un test, nu e cazul de sarcina, maine am programare si la ginecolog pentru problema menstruatiei, dar nu stiu ce sa fac cu durerea de spate...sa astept sa treaca?

Multumesc frumos, chiar as avea nevoie de un sfat pc

#2 2011-01-13 12:09:20

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: durere in zona lombara...rinichii?help

nu sunt rinichi...e musculara sau e de vine coloana....nu are nici legatura cu karissa sau cu menstra...daca se intensifica atunci cind modifici pozitia coloanei, coloana e de vina...durerea de rinichi nu se modifica cu pozitia

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-01-13 12:17:19

Geana
New member

Multumesc frumos pentru raspuns. Acum nu stiu daca sa ma ingrijorez mai mult sau nu. Probabil ca daca nu trece in cateva zile voi merge la medicul de familie. Iar cu menstra, acum ma pregatesc sa merg sa aflu care e problema

#4 2011-01-13 15:20:37

Geana
New member

Da, m-a lamurit vizita la medic si nu prea. Mi-a zis ca am uterul retrovers (ciudat e ca pana acum nu a zis asta la celelalte controale) si m-a chemat pentru ecograf maine. Aparent nu a gasit nimic neinregula, spunea ca faptul ca am tinut cura de slabire are in mod sigur de-a face cu intarzierea menstrei...

Uter retrovers...a zis ca nu e nimic grav..si totusi..ce parere aveti?

#5 2011-01-13 15:23:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Intr-adevar nu e grav, e ceva destul de intalnit si cu siguranta nu ai dureri din cauza lui
Intarzierea eu zic ca e de la intreruperea pastilelor

Publicitate

loading...

#6 2011-01-13 15:25:03

Geana
New member

da..si eu cred..desi daca era si doctorita sigura nu ma mai chema la ecograf...a insistat sa mai fac un test de sarcina desi cel facut a iesit negativ..iar contactele sexuale au fost mereu protejate...se pare ca nu a avut incredere in asta..desi a specificat ca nu are niciun motiv fizic sa creada ca as fi totusi insarcinata...Sunt putin confuza

#7 2011-01-13 22:18:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nici o problema cu uterul retrovers...daca ai tinut cura de slabire restrictiva, fara aport suficient de proteine, asta chiar poate fi de vina pentru dereglarile menstruale

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.