|
Nu esti logat.
Need un sfat:-<#1 2007-11-01 14:54:47
need un sfat:-<fetele am nevoie de ajutor :-<........ieri am fost la iubytu meu si normal k ne-am iubyt.....dar voi stiti k el vrea fff mult sa i se rupa "atza" aia....si am fost un pic mai "brutala" cu el k asa am primit ordine:P......totu a fost oky sa simtt super bine(desi nam reusit sa fc ce a vrut)...dar acum se plange kl doare penisu:(.....de la ce poate fi:(?.....oare am tras io mult prea tare de el:(?....vo rog dati-mi un sfat Love is everything!!! Offline #2 2007-11-01 15:03:47
Re: need un sfat:-<alexutza...trimite l la medic...cum adica sa i rupi tu ata? ati inebunit? poate face o infectie detoata frumusetea daca faceti asta si nu e atent...fugutza cu el la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-01 15:08:53
Re: need un sfat:-<nu-i inteleg dorinta ..dar ma rog..stiu ca atunci cand ata respectiva se rupe apar durerile ...mai ales la urinat ..asa stiam..si mai stiam ca ata se rupe cand trebuie sa se rupa nu cand vrea.dak gresesc sa ma corecteze cineva Offline #4 2007-11-01 15:10:25
Re: need un sfat:-<de cele mai multe ori nu e nevoie sa rupi ata...si daca este deranjanta acest procedeu e facut de medic...ce i drept se poate intampla sa se rupa si ea singura...dar nu va apucati sa facati voi "operatii"... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-01 15:16:54
Re: need un sfat:-<a nu asta in nici un caz:O...domane da mie mie frik sai fc ceva adik trag de el in sensu k il masesz cu mana da nu sa ajug la ata aia sau doamne fereste:|....e faza k oricum nui prima oara knd zice k il doare.....durerea asta poate aparea si dupa o perioada mai lunga de timp de knd nam mai facut dragoste?.(ultima oara a fost km acuma o luna o luna si un pic)..ptr k io si la asta ma gandeam...ptr k a terminat si fff repede... dar nu sunt sigura Love is everything!!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-01 15:18:57
Re: need un sfat:-<nu linteleg...dc nu vrea sa mearga la medic? happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-11-01 15:19:46
Re: need un sfat:-<pai daca il deranjeaza asa de rau ata aia trimite-l la un medic, o taie si el ramane cu dorinta indeplinita http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2007-11-01 15:22:57
Re: need un sfat:-<eu am incerkt sal conving k nui trebuie neaparat sa dispara aia ...mai ales k se simte ff bine knd face dragoste......si ieri am incerkt io la final kt de kt sal conving.....da mai am pana acolo:-<...totusi poate avea dureri udpa o perioada mai lunga de pauza nu? Love is everything!!! Offline #9 2007-11-01 15:26:42
Re: need un sfat:-<nu stim cate dureri va mai avea. e mai bine sa mearga la medic...si inca ceva...incearca sa scrii corect si romaneste ca ne este greu sa urmarim genul asta de scriere messangerica. Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-11-01 15:27:18) Offline #10 2007-11-01 15:32:09
Re: need un sfat:-<
da poate avea dureri dupa o perioada mai lunga...dar asta nu inseamna ca sunt neaparat normale... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-01 15:42:55
Re: need un sfat:-<sa mearga la medic. daca tot este dispus ca sa ii rupa cineva frenul...de ce sa nu fie dispus ca acel cineva sa fie medicul? mami de minuni Offline #12 2007-11-01 17:31:05
Re: need un sfat:-<sincer ii e frik de doctori;))......nici eu nul inteleg;))........dar asta e......pana la urma se va acomoda el cu idea si gata...k doar no fi singurul Love is everything!!! Offline #13 2007-11-02 07:06:23
Re: need un sfat:-<f ciudat ca nu merge la medic. cine stie ce a discutat el (prietenul tau) cu gasca lui de prieteni........ ca altfel nu vad de ce ar fi asa obsedat de ideea asta... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|