homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am facut o prostie:-S

#1 2007-11-01 19:55:46

mielushik
New member
Inregistrat: 2006-03-28

am facut o prostie:-S

luni...am inceput folia de antibebe...numai k fara sa-mi dau seama am inceput cu pastila...marcata la duminik...si in seara asta knd sa iau pastila...n-am vzt k incepe folia cu dum am crezut k incepe cu luni, si m-am uitat pe spatele foliei si-am vzt miercuri si joi pastile neluate m-am panikt:-s si le-am luat pe amandoua...deci practic am luat si pastila de azi si pastila de maine...ce-i de facut?:-S

#2 2007-11-01 20:01:48

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: am facut o prostie:-S

ca sa nu treaca o zi fara sa iei pastila, eu zic sa mergi la farmacie sa mai cumperi o folie, iei maine pastilua si pastrezi restul foliei de rezerva, pt alte accidente... ca altfel, daca maine nu iei pastila, iti trebuie apoi 7 zile de protectie suplimentara.

cat despre 2 pastile luate o data... nu e asa de grav. stai linistita...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-11-01 20:18:21

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

eu nu am inteles daca ai uitat sau nu o pastila...

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#4 2007-11-01 20:26:11

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

mielushik a scris:

luni...am inceput folia de antibebe...numai k fara sa-mi dau seama am inceput cu pastila...marcata la duminik...si in seara asta knd sa iau pastila...n-am vzt k incepe folia cu dum am crezut k incepe cu luni, si m-am uitat pe spatele foliei si-am vzt miercuri si joi pastile neluate m-am panikt:-s si le-am luat pe amandoua...deci practic am luat si pastila de azi si pastila de maine...ce-i de facut?:-S

azi este joi.tu ai zis ca miercuri si joi ai vazut pastilele neluate si le-ai luat pe amandoua, deic ai luat si pentru azi.maine e vineri, deic iei alta pastila, pe care ar trebui sa o ai smile
asteapta si parerile altor fete.

#5 2007-11-01 20:45:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e bine cuma zis ivy...iei maine o pastiluta de pe alta folie si de poimaine continui cu folia curenta...normal..iar folia de pe care ai luat doaro pastiluta o ti de rezerva...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-11-02 07:37:23

mielushik
New member
Inregistrat: 2006-03-28

da mi-am dat seama k unele pers nu or sa inteleaga in loc sa incep folia cu luni...am inceput cu duminik...si aseara am luat 2 pastile...pt k am crezut k am uitat sa iau una miercuri seara ...dar luasem...in fine...am luat 2 pastile...una pt aseara si una pt azi...

#7 2007-11-02 08:04:58

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ok. si care e intrebarea...?

#8 2007-11-02 08:25:54

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

da mergi la farmacie mai iati o folie si knd  nu ai sa ai pastilutzqa la ziua respectiva o iei dupa folia aia...

#9 2007-11-02 08:55:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mielushik a scris:

da mi-am dat seama k unele pers nu or sa inteleaga in loc sa incep folia cu luni...am inceput cu duminik...si aseara am luat 2 pastile...pt k am crezut k am uitat sa iau una miercuri seara ...dar luasem...in fine...am luat 2 pastile...una pt aseara si una pt azi...

ba am inteles...dar intelege si tu ca trebuie sa iei 21 de zile consecutive in fiecare zi pastile...si din cauza ca tu ai luat intr o zi 2 pastile vei termna foliasi vei avea doar 20 de zile consecutive cu pastilute luate...deci in pauza si la inceputul foliei viitoare nu vei fi protejata...dar n ai de unde sa sti asta si nu te vei proteja si vei ramene insarcinata...si o sa incepi sa zici ca tu le ai luat corect si vezi doamne ai ramas insarcinata...asa ca fa cum ti am zis casa nu ne sari in cap mai tarziu...ia azi o pastiluta de pe o alta folie...si de maine continua normal cu folia actuala...astfel vei avea la sf foliei 21 de zile cu pastile luate...numara si tu daca nu ma crezi...
si daca ai luat 2 pastile intr o zi asta nu inseamna ca ai luat pt 2 zile...ai luat pt ziua respectiva dar ai luat mai mult...nuconteaza asade mult cantitatea ci conteaza cand le iei...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-02 08:57:09)

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.