|
Nu esti logat.
Ffffffffffff urgent!!!!!!!!!!!!!cine ma poate ajuta???????????va rogPagini: 1
#1 2007-11-01 21:51:34
ffffffffffff urgent!!!!!!!!!!!!!cine ma poate ajuta???????????va rogam fost la medic si mia sp k am candica.asta la inceputtul lui septembrie.am urmat tratament dar dupa putin timp de la terminarea tratamentului sintomele de candida au aparut din nou:((.de o saptamana nu am mai avut nici un contact sexual iar prietenului meu iau aparut azi niste bubite mici pe penis.este clar k avem iar candida,dar este normal sa apara acele bubite chiar dak nu am mai avut nici un contact sexual in ultima saptamana?eu am mancarimi si o secretie vaginala un pic mai neobisnuita.va rog ajutatima.unde ar trebuie sa se duce prietenul meu?c tratament trebuie sa ai? Offline #2 2007-11-01 21:52:33
Re: ffffffffffff urgent!!!!!!!!!!!!!cine ma poate ajuta???????????va rogsa mearga la urolog. tratamentul ii va fi recomandat acolo. si tu ar trebui la fel sa mergi la ginecolog. mami de minuni Offline #3 2007-11-02 09:25:30
Re: ffffffffffff urgent!!!!!!!!!!!!!cine ma poate ajuta???????????va rogsi nu te mai panica asa de tare ca nu e f grav. faceti tratament si totul o sa fie ok Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|