|
Nu esti logat.
Durere in partea stanga...#1 2011-01-14 16:08:24
Durere in partea stanga...Incep cu La multi ani tuturor si un an plin de realizari si impliniri! Offline #2 2011-01-14 16:15:25
Re: Durere in partea stanga...daca crezi ca ar fi vorba de splina poti face o ecografie abdominala, si prin acesta ecografie sa vezi in ce stare sunt organele tale. Iar in ceea ce priveste radiografia, intradevar nu este recomandat sa faci acesta investigatie de repetate ori intr-un timp scurt, dar atunci cand o cere situatia medicala poti sa o repeti de mai multe ori, doar nu stai cu dureri pentru ca nu vrei sa te radiezi . Offline #3 2011-01-14 16:20:02
Re: Durere in partea stanga...da, dar stiu ca nu m-am lovit, de asta zic Offline #4 2011-01-14 16:24:10
Re: Durere in partea stanga...ceva de genu am patit si eu dar eu am avut probleme cu maxilarul, si tot asa fara sa ma lovesc, deschid gura prea mult sau mai stiu eu ce ... si nu e neaparat sa fie accea durere pe care o ai de la o lovitura, poate sa apara si de la o pozitie inadecvata in timpul somnului . Dar daca banuiesti ca e splina poti face o ecografie, si daca nu ai nimic atunci ar trebui sa faci radiografie . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|