|
Nu esti logat.
Motiv de ingrijorare??#1 2010-11-08 23:09:00
motiv de ingrijorare??buna seara. acum doua zile am facut sex cu prietenul meu si mi sa intamplat un lucru iesit din comun daca pot spune asa. in tipul actului sexual, mai exact cand am avut orgasmul deodata mi-au amortit buzele si aproape ca mai vedeam iar asta timp de 5 secunde ca sa zic asa. a fost foarte ciudat pentru ca niciodata nu mi sa intamplat.iar cand am terminat imi era frig si tremuram, ma gandesc ca poate am facut mai mult efort decat de obicei da nici chiar asa. imi poate spune cineva daca i sa mai intamplat sau daca cunoaste o cauza anume? tin sa mentionez ca iau dostinez pentru scaderea prolactinei, ar avea un efect? va multumesc Offline #2 2010-11-08 23:12:08
Re: motiv de ingrijorare??parerea mea e ca iti faci prea multe griji... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-11-08 23:13:59
Re: motiv de ingrijorare??nu ca imi fac griji dar sincer mam speriat asa putin pt ca nu mi sa mai intamplat niciodata si m-a pus pe ganduri. ma gandeam ca poate fi o lipsa de calciu sau ceva de genul. multumesc mult oricum Offline #4 2010-11-09 00:50:27
Re: motiv de ingrijorare??alexandra esti o norocoasa ..n`ai de ce sa`ti faci griji:) Offline #5 2010-11-12 07:43:34
Re: motiv de ingrijorare??fetelor spune-mi pls, daca dupa ce am luat pastila am avut un scaun normal..iar pe la 4 dimineata am avut unul moale moale..trebuie sa ma protejez suplimentar? Aaa..aseara am luat prima pastila din blister, daca are importanta si acest aspect. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-12 09:10:17
Re: motiv de ingrijorare??Ank probleme iti pui doar daca ai cel putin 4 scaune apoase intre 2 pastile. nu-ti face griji Offline #7 2011-01-11 23:00:37
Re: motiv de ingrijorare??Buna. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #8 2011-01-12 06:25:09
Re: motiv de ingrijorare??4 scaune apoase.. nu normale www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #9 2011-01-15 10:48:18
Re: motiv de ingrijorare??Buna. Evenimentul cu scaunele a fost in jur de Revelion. Azi [asa cum trebuia], mi-a venit. Daca a venit, inseamna ca e totul in regula, nu? A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #11 2011-01-15 11:29:11
Re: motiv de ingrijorare??In cazul in care, era sa raman ... nu imi venea, nu? de la ultimul contact au trecut 10 zile. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|