|
Nu esti logat.
Intarziere MARE ciclu#1 2008-10-03 10:52:53
intarziere MARE ciclucat de tare trbuie sa ma ingrijorez daca nu am mai avut ciclu de 4luni?am facut teste care au iesit negative,iau si mercilon si asemenea probleme nu am mai avut.ultimul ciclu l-am avut in luna mai,in urma administrarii de orgamjetril.apoi am plecat din tara si ciclul n-a mai fost.m-am gandit ca poate fi nsi schimbarea de clima.acum eu m-am gandit sa termin folia de mercilon si sa nu mai incep alta sa va d ce se \va intampla,apoi sa merg iar la medic Offline #2 2008-10-03 11:18:55
Re: intarziere MARE cicludeci de 4 luni nu ti a mai venit menstra in pauza? de cat timp iei anticonceptionale? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-03 22:30:05
Re: intarziere MARE cicluiau anticonceptionale deaproape 2 ani.in urma cu un an luam MARVELON si era totul OK.IN primavara,prin martie am fost la un control,cum fac de obicei si spunandu-i dr.ca am libidoul scazut,mi-a schimbat marv.cu mercilon,din care uitasem o pastila ce am luat-o cu 20ore intarziere si de atunci au inceput probl.:ciclu ce nu se mai oprea pe urma LIPSA ciclu,care in mai a venit normal dar in urma adm.de orgametril si de atunci a fost putin sau deloc.mersi pt sfat Offline #4 2008-10-04 00:00:05
Re: intarziere MARE cicludaca zici ca ai facut teste de sarcina si aceasta se exclude atunci trebuie mers la medic si schimbate pilulele...asta trebuia facut din start...nu intervenit cu orgametril ... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-04 21:44:34
Re: intarziere MARE ciclucu orgametril am intervenit la recomandarea medicului,dar doar atunci am luat,in mai si de atunci n-am mai luat chiar daca ciclul nu mi-a venit.eu plecasem din tara si eram convinsa ca daca sun medicul sa-l intreb ce sa fac,imi dadea orgametril Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-18 12:01:04
Re: intarziere MARE ciclumersi mult pt pareri.acum ciclul mi-a venit,am fost si la medic care mi-a spus ca e totul OK,insa nu m-am increzut pana nu mi-a venit ciclul.care a fost cauza lipsei sangerarii(sau unei sangerari mai usoare)in aceste 4 luni nu a stiut sa-mi zica nici dr.dar ce e mai rau acum e ca mi-a gasit o rana pe col.ce e aceasta?mi-a dat tratam. pt 2 luni apoi sa merg la control(peste3 luni)daca nu trece :!electrocauterizare!ce e? Offline #7 2008-10-18 14:59:56
Re: intarziere MARE ciclueste exact ce spune si denumirea...o leziune a colului...uite aici mai multe informatii http://forum.anticonceptionale.ro/t1025 … e-col.html happy with him...inlove with him... Offline #8 2011-01-12 15:39:32
Re: intarziere MARE cicluBuna.Am si eu cateva intrebari legate de Orgametril, dar sa incep cu inceputul: am fost nevoita sa iau in luna octobrie 2010 escapelle, iar menstruatia a intarziat 2 saptamani. Am fost la medicul ginecolog care mi-a facut un echo vaginal si a spus ca s-ar vedea ceva, dar nu e sigur, pentru ca si daca ar fi sarcina, e foarte mica si sa revin peste o saptamana. Ultimul ciclu il avusesem pe data de 2 octombrie 2010. Am revenit dupa inca o saptamana la medic, aveam deja 3 saptamani de intarziere si mi s-a facut din nou un echo vaginal unde nu s-a vazut sarcina. Mi s-a pus diagnosticul de amenoree secundara si mi s-a prescris orgatril, 2 pastile pe zi, timp de 7 zile. Dupa ce am terminat orgametrilul, a aparut si mult asteptata menstruatie, mai exact dupa 3 zile de la incetarea tratamentului cu orgametril. Offline #9 2011-01-12 15:47:01
Re: intarziere MARE ciclu1. orgametrilul ti-a provocat menstruatia, ca doar pentru asta l-ai luat, n-a reglat nimic Offline #10 2011-01-15 22:16:55
Re: intarziere MARE cicluMultumesc mult pentru raspuns. Menstruatia a venit pe 12 ianuarie seara, dar foarte putin si am si luat deja prima pastila. Urmatoarea zi a fost tot asa. Abia din a 3-a zi a curs ceva mai mult. Am tot citit ca trebuie luate din prima zi, in caz contrar pot provoca dereglari ale menstruatiei..ma gandesc ca nu are nimic ca am inceput prima pastila cand a curs atat de putin( o singura pata). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|