homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:(( Disperare-3

#39 2011-01-14 17:56:18

baiatul_mamei
New member
Inregistrat: 2010-12-13

Re: :(( Disperare

Slava cerului. Ieri prietena mea a inceput sa aiba o secretie galbui-portocalie, redusa cantitativ, iar azi i-a venit menstra. Problema e ca are dureri foarte mari de vreo 3 zile in partea de jos a abdomenului si ea a zis ca pe absorbant azi a gasit o bucata de endometru [daca nu gresesc] de vreo 3 cm, cam asa, si s-a speriat pentru ca menstruatia avea flux mai abundent ca de obicei, iar dureri de astea nu avea inainte. de 3 zile tot cu sticluta de apa calda sta pe burta pentru ca analgezicele nu isi fac efectul. e totul de la AC? asa rau poate fi?
intr-adevar, menstra nu i-a mai venit de pe 27 noiembrie...

ah, si imi puteti explica va rog ce inseamna uter deplasat pe colon? e grav? multumeeeesc puss

I'm the best player in town... until my girl comes. rotfl
Love you, baby!

#40 2011-01-14 21:25:39

baiatul_mamei
New member

Deci..ma ajuta cineva? Sunt disperat. nu vreau ca prietena mea sa pateasca ceva sad

Love you, baby!

#41 2011-01-14 21:50:48

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Din cauza Ac-urilor pot aparea multe schimbari hormonale, eu zic sa mai astepte, e abea prima zi. Daca apar probleme, mergeti la medic

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#42 2011-01-15 10:15:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

in mod normal anticonceptionalele reduc durerile menstruale, nu le amplifica...
nu a racit cumva? as sfatui-o sa mearga la ginecolog dupa menstruatie, poate are vreo anexita

#43 2011-01-15 11:45:04

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

de acord cu camysh in mod normal ac reduc durerile plus ca ciclu se reduce si cantitativ.. e posibil s fie de la altceva.
si..nu am stat s citesc  chiar totul,dar ac le.atzi luat de la un cabinet de planning sau direct d l farmacie? smile

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-01-15 11:46:10)

cold

Publicitate

loading...

#44 2011-01-15 23:29:33

baiatul_mamei
New member

AC le-am luat la sfatul medicului de planning, dar le-am cumparat de la farmacie. Cand are dureri, prietena mea a spus ca imediat la cateva secunde ii curge menstra cu cheaguri, altfel nu e cu dureri. Acum nu mai sunt la fel, deci e mai bine decat ieri.

Love you, baby!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.