|
Nu esti logat.
Schimbarea id-ului#1 2009-03-03 13:43:29
Schimbarea id-uluiSunt curioasa ce parere aveti despre chestia asta. Nu sunt eu cea mai veche de pe forum, insa de cand sunt, o gramada de user-i au disparut si au aparut altii, direct "Addicted member". Ii inteleg pe cei care sa zicem si-au creat prima data contul cu un id apropiat de numele real, iar acum vor sa-l schimbe pe ceva care sa nu-i poata identifica. Dar nu-i inteleg pe cei care isi schimba id-ul doar pt ca s-au saturat de cel vechi, le-ar placea mai mult altul. Eu una nu fug de replicile pe care le-am dat pe forum si nu tin sa apar azi drept anca, maine deea si poimaine holly dolly. Offline #2 2009-03-03 13:50:59
Re: Schimbarea id-uluica nu vor sa le cunasca cineva sau vor sa intrebe ceva si le este rusinika cine stie.. ideie nu am Offline #3 2009-03-03 13:57:22
Re: Schimbarea id-ului)id-urile nu se schimba zilnic se schimba cu un motiv anume .daca banuiesti ca ai "spioni" poti sa schimbi...asta ar fi un motiv... Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-03-03 14:00:52) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2009-03-03 14:14:59
Re: Schimbarea id-ului"zilnic" era un fel de a spune. mi se pare frustrant ca te obisnuiesti cu niste user-i, iar intr-o zi ei dispar si apar user-i "noi", de care n-ai auzit niciodata. stiu ca e dreptul fiecaruia, dar nu se prea potriveste cu ideea de comunitate. adica daca azi erai micky si maine esti ricky, singurul motiv pt care ti-ai schimbat id-ul pare a fi fuga de propriile replici. nu vrei ca ceilalti user-i sa stie ca esti tot tu. ce motiv ai avea sa faci asta? atata timp cat id-ul tau nu era "raluca popescu", deci un nume real? cine te poate recunoaste dupa "micky"? Offline #5 2009-03-03 14:21:33
Re: Schimbarea id-uluiEu de exemplu habar nu am cine e green_fairy Ma refer ca nu-mi dau seama care a fost id-ul tau vechi... Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-03 14:27:31
Re: Schimbarea id-uluiid-urile nu se schimba asa, cum vor userii. Offline #7 2009-03-03 14:28:45
Re: Schimbarea id-uluiexact, la asta ma refer si eu. te obisnuiesti cu niste oameni, iar intr-o zi ei isi schimba id-ul si e ca si cand ai lua-o de la capat, cu alti oameni. Offline #8 2009-03-03 14:49:14
Re: Schimbarea id-uluinu neaparat.. Offline #9 2009-03-03 14:53:35
Re: Schimbarea id-uluiEu cred ca ... umm ... nu stiu, dar ... nu e cea mai ... mare problema ... care ar putea sa existe - nu prea ma afecteaza cine, cand si de ce isi schimba id-ul Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2009-03-03 14:58:29
Re: Schimbarea id-uluide acord, atunci cand e vb de id-uri care seamana cu numele reale. desi daca tu ca parinte citesti pe un forum o poveste care seamana izbitor de mult cu cea a copilului tau, atunci citesti si alte posturi scrise de user-ul respectiv si te prinzi daca e sau nu copilul tau. deci zic ca un user poate fi identificat din exterior dupa continutul posturilor sale. Offline #11 2009-03-03 15:02:15
Re: Schimbarea id-uluianca, oricine isi poate face cont si sa citeasca si la Members... Offline #12 2009-03-03 15:12:52
Re: Schimbarea id-uluiadevarat. dar cand cauti ceva pe google, nu poti ajunge la posturi din "members area", nu? si ma gandesc ca asta ar fi punctul de plecare pt cei din afara. Offline #13 2009-07-31 12:28:17
Re: Schimbarea id-uluibuna ziua.in legatura cu id-urile am si eu o problema..am fost nevoita sa il schimb din dorinta de a face parte din aceasta comunitate.ce pot face pt a sterge id-ul vechi sau recupera datele despre el si pt al sterge pe asta nou?nu mai stiu id,parola(era activata chestia cu retine parola si id,iar in urma formatarii hdd fuse)si nici parola de la vechia adresa de mail nu o stiu in speranta ca poate nimeresc mailul activarii contului. Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #15 2011-01-16 05:08:40
Re: Schimbarea id-uluicine vrea sa vb cu mine Offline #16 2011-01-16 05:09:53
Re: Schimbarea id-ului
Offline #17 2011-01-16 11:19:33
Re: Schimbarea id-uluiEditeaza-ti mesajele intr-unul singur, sa nu iti iei warn. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|