|
Nu esti logat.
Un raspuns pls help me!#1 2011-01-16 20:53:07
un raspuns pls help me!buna seara,sunt noua pe forum si mi-am facut curaj sa postez si eu o intrebare care ma chinuie de cateva zile.problema mea e urmatoarea...am o menstruatie regulata de cand ma stiu.insa luna aceasta dupa calculele mele trebuia sa apara pe 17 ianuarie adik maine.insa de pe 14 ianuarie am avut in fiecare dimineata sangerari rozalii (cateva picaturi) cand ma trezeam si apoi se opreau.ce sa fie oare?mentionez ca nu pot merge la un control momentan pt ca sunt plecata din tara! mai tre sa spun ca in luna noiembrie am avut o durere ingrozitoare de ovare si am luat cuminol.va rog astept un rasp macar informativ!multumesc! Offline #2 2011-01-16 21:47:16
Re: un raspuns pls help me!sa inteleg ca relatii neprotejate sau patial protejate nu ai avut? Offline #3 2011-01-17 00:21:12
Re: un raspuns pls help me!
am avut un contact sexual neprotejat in a patra zi de menstruatie in luna decembrie pt ca de obicei ma tine cam trei zile!se poate sa fie o sarcina? Offline #4 2011-01-17 04:50:51
Re: un raspuns pls help me!ejacularea s-a produs in interior? daca da, mici sanse de sarcina sunt, cu toate ca probabil nu erai in perioada fertila. eu una iti recomand sa faci un test de sarcina. cred ca au trecut deja 3 saptamani de la contactul respectiv. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-01-17 13:25:45
multumesc pentru raspuns o sa astept inca vreo 2 zile si daca nu apare menstruatia o sa fac un test de sarcina desi nu cred ca eram in zilele fertile(ejacularea da s-a produs in interior).in dimineata asta nu am mai avut nici o sangerare.sper totusi sa nu fie o sarcina pentru ca ne dorim un bebe insa nu acum!se poate sa fie o dereglare hormonala?am mai citit pe site si unele femei spuneau ca au patit asa de la un deficit de progesteron!o zi buna! Ultima oara a fost editat de ReBeLLa (2011-01-17 13:26:59) Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-17 13:53:43
Re: un raspuns pls help me!da, se poate intampla de la o dereglare hormonala, cu toate ca ejacularea in interior e periculoasa [sarcina nedorita]. de ce nu iei anticonceptionale? scapati de o grija. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2011-01-17 21:28:05
buna seara din nou.am revenit cu amanunte si anume ca exact asa cum am calculat menstruatia mi-a venit azi exact la 28 de zile.insa totusi sunt un pic preocupata de sangerarile dinainte!o sa incerc totusi dupa ce se termina sa imi fac o programare la medic desi nu stiu daca am sa reusesc nefiind in tara!va multumesc pt raspunsuri!o seara placuta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|