homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu cereale si as fitentatace stiti de dieta Oshawa? a tinut-o cineva?

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cu cereale si as fitentatace stiti de dieta Oshawa? a tinut-o cineva?

#1 2011-01-18 11:05:20

cata_a
New member
De la: suceava
Inregistrat: 2011-01-07

cu cereale si as fitentatace stiti de dieta Oshawa? a tinut-o cineva?

este dieta cu cereale si as fi tentata sa o tin.daca a tinut-o cineva POATE SA IMI ZICA SI MIE CUM?
DA ROADE?

#2 2011-01-18 11:09:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cu cereale si as fitentatace stiti de dieta Oshawa? a tinut-o cineva?

asta nu e propriu-zis un regim de slabire, e un regim de detoxifiere foarte strict indicat in afectiuni foarte grave... nu ai voie decat orez, grau, mei, hrisca, fierte sau sub forma de turte coapte, doar cu putina sare...
deci in cazul in care nu ai o afectiune care sa-ti indice asta nu ti-as recomanda
eu oricum ma ingras ingrozitor de la cereale, asa ca e foarte posibil sa obtin efectul contrar si sa ma si simt ca naiba

vezi ca e topic de slabit si sunt atatea "diete" bazate pe bunul-simt care sa functioneze, nu stiu de ce va aruncati intai la cele mai dificile si mai aberante

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-01-18 11:10:12)

#3 2011-01-18 11:22:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: cu cereale si as fitentatace stiti de dieta Oshawa? a tinut-o cineva?

asta e topicul mentionat de heimdall http://forum.anticonceptionale.ro/t3126 … besc-.html
intra acolo te rog

topic inchis

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cu cereale si as fitentatace stiti de dieta Oshawa? a tinut-o cineva?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.