|
Nu esti logat.
AtologicaDureri la ovulatie#1 2011-01-18 14:47:28
atologicaDureri la ovulatieSunt cam nelamurita si m-ar interesa daca durerile pe care le am in timpul ovulatiei au vreo semnificatie patologica. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2 2011-01-18 14:53:16
Re: atologicaDureri la ovulatienu cred ca e ceva de ingrijorat. intr-o anumita masura sunt normale intepaturile la ovulatie. ar putea fi si un chist... cand ai facut ultimul control? Offline #3 2011-01-18 15:03:33
Re: atologicaDureri la ovulatiecare intepaturi??? doare destul de puternic ovarul stang iar de vreo 2 ori durerea s-a lasat pe sold si pe picior pana la genunchi. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2011-01-18 15:04:58
Re: atologicaDureri la ovulatieeu zic ca e normal, asa mi se intampla si mie cand nu luam AC... stiam exact cand ovulez Offline #5 2011-01-18 15:06:11
Re: atologicaDureri la ovulatierepeta ecografia. eventual la alt medic, ca si eu am nimerit o planta care mi-a spus ca nu-mi vede ovarele din cauza ca sunt balonata Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|