|
Nu esti logat.
Scurgere in sarcina#1 2010-01-13 15:35:52
Scurgere in sarcinaSunt insarcinata in 10 sapt si vad ca de ieri a inceput sa imi curga in loc de ce imi curgea pana acum (adica o substanta albicioasa), o substanta mai colorata(nu maronie), crem inchis sau ceva de genu si nu stiu daca este bine sau nu. Din 6.08.2010 mamica de fetita Offline #3 2010-02-03 23:02:26
Re: Scurgere in sarcinamergi mai bine la doctor o prietena de a mea a avut asa si avea sarcina molara.... Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi. Offline #4 2011-01-18 18:21:54
Re: Scurgere in sarcinaNu e neaparat nevoie sa fie sarcina molara. Am avut o sarcina molara si nu aveam astfel de scurgeri doar ca ma dureau sanii foarte tare, vomam tot ce manca, imi era foarte greata si de la un timp incepuse sa am doara burtica al fel ca la menstruatie. Astfel aveam 9 saptamani si am depistat sarcina molara. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|