|
Nu esti logat.
Dureri de burta spate si sani!#1 2009-09-12 14:40:26
dureri de burta spate si sani!Va rog dati-va cu parerea ..ce credeti ca poate fi? ultima menstruatie am avut-o pe 31 august pana pe 6 septembrie...dupa 2 zile dupa ce mi-a trecut am incept sa am dureri de burta si spate ca de ciclu si dureri de sani...nu m-a mai durut vreo cateva zile azi ma simt din nou foarte rau parca mi-ar veni menstruatia si ma dor si sanii...ultimul control ginecologic a fost inaine de menstruatie nu am rana...pap mi l-am facut acum o luna a iesit bine ...si tot inainte de menstruatie mi-am facut si o urocultura care mi-a iesit bine...nu stiu unde a-si fi putut racii ca nu prea stau dezbracata sau in frig...fac si moldamin de vreo 2 luni o injectie pe saptamana ptr gat...si plus ca inainte de moldamin am facut 30 de penicilini tot ptr gat ...dupa injectiie de penicilina am fost la strand ma gandesc ca poate am racit atunci ca era apa cam rece si eu sunt ffff sensibila...nu stiu ce poate fi...va rog ajutati-ma cu un sfat...Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-09-12 14:45:19
Re: dureri de burta spate si sani!ori ai racit ori e hormonal....mai ales durerile astea de sani. ecografie la ginecolog ti-ai facut a iesit ok? Offline #3 2009-09-12 14:54:56
Re: dureri de burta spate si sani!da mi-am facut ecografie la ovare mi-a zis ca nu sunt inflamate dar cand mi-a facut controlul si m-a apasat pe burta m-a camd durut si mi-a dat nolicin dar asta a fost la inceputul lunii august ...de dureri de sani cand i-am spus la medicul meu mi-a zis ca e normal pana o sa alaptez ...ieri am fost la farmacie si mi-a dat ciprofoxacina de 500mg si supozitoare ketonal...crezi ca pot fi gravida? pe mine numai gandu asta ma cam streseaza:) menstruatia a fost normala....dar nu stiu ce sa zic...si ma mai stresez si ca am facut atatea antibiotice si eu tot racita sunt ?? si cand am fost dupa rezultat la papanicolau i-am spus ca ma doare burta si spatele ca la menstruatie a zis sa-mi fac o urocultura pe care am facut-o si mi-a iesit bine cum am spus si mai sus dar nu am mai fost cu rezultatu de la urocultura la ginecolog ca am zis ca daca mi-a iesit bine nu avea rost si e si departe...nu stiu ce sa mai fac...ca am si mancarimi si parca ma sunt foarte iritata cred ca de la atatea antibiotice... multumesc ptr raspuns "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2009-09-12 23:05:36
Re: dureri de burta spate si sani!daca ti-a venit menstra n-ai cum sa fi insarcinata. pai ai mancarimi e normal daca iei antibiotice probabil ai candida, mai bine ti-ai face o analiza de secretie sa vezi. Offline #5 2009-09-13 17:25:46
Re: dureri de burta spate si sani!Am inteles asa o sa fac , multumesc mult de tot "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-19 23:15:41
Re: dureri de burta spate si sani!Fetele nu stiu ce sa mai fac...am dureri de burta si spate ca la menstruatie ma simt ...mi-am facut urocultura si mi-a iesit o infectie dar in seara asta am facut a7a injectie de gentamicina si tot rau ma simt...mai am de fact 3 injectii. Chiar nu si-au facut efectu pana acum...?? nu ma doare mai rau parca ma tine ceva in spate si burta ma cam doare...e normal ca dupa atatea injectii sa ma tot doara...? multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #7 2009-09-19 23:32:21
Re: dureri de burta spate si sani!dureri de burta si spate am avut cand aveam rana pe col.am fost la doctorita la care mergeam pe vremea aceea (ulterior am avut si niste sangerari,putine) si mi-a spus ca nu am nimic.cand am vazut ca problema persista am mers la alt doctor si mi-a dat bomba ca am rana pe col,cand eu cu cateva zile inainte fusesem la alt medic.nu vreau sa te sperii,dar e bine sa aflii si parerea unui alt doctor,mai ales cand vezi ca nu iti trec si tu tot faci tratament.sper sa nu fi si tu in situatia mea si sa nu te sperii. Offline #8 2009-09-19 23:44:31
Re: dureri de burta spate si sani!o sa mai merg la un control sapt care vine...sa vad unde o sa mai merg ca am schimbat vreo 4 ginecologi pana acum...luna trecuta cand am fost am fost cu o prietena de a mea si la ea a vazut si i-a si spus ca are o rana foarte urata...ma gandesc ca daca aveam vedea si la mine...o sa vad sapt viitoare...si tot luna trecuta mi-am facut si papanicolaul si mi-a iesit ok..sper sa fie bine Ultima oara a fost editat de Diana888 (2009-09-19 23:44:45) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #9 2011-01-17 21:57:01
Re: dureri de burta spate si sani!M-am trezit vineri de dimineata cu o durere groaznica sub coaste. Mi-a trecut singura cam in 10-15 minute si am plecat la scoala. La scoala m-a apucat din nou, simteam ca ma sufoc, si cum m-ar strange cineva de talie. Si nu puteam sa merg sau sa stau in picioare. Simteam efectiv ca ma rup in doua. Apoi au inceput sa ma doare ingrozitor ovarele, exact ca la menstruatie.Si mai spre sfarsitul episodului asta,adica dupa vreo 1ora jumate, m-a luat o durere de spate, si de sani, de imi dadeau lacrimile.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #10 2011-01-17 23:15:31
Re: dureri de burta spate si sani!eu am avut niste dureri cum spui tu, cand aveam un chist ovarian, dar le aveam la menstra. cel mai bine e sa faci un control, mai exact o ecografie. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #11 2011-01-18 00:09:54
Re: dureri de burta spate si sani!Pai in martie am descoperit un chist ovarian de vreo 4.5 cm. Si stiu ca dupa tratament eram mai bine. E posibil sa fi reaparut/crescut si cu anticonceptionale? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #12 2011-01-18 11:47:19
Re: dureri de burta spate si sani!
nu ti-a crescut nici un chist....durerea de sub coaste trebuie detaliata ca sa ne lamurim insa cel mai probabil e de cauza digestiva.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2011-01-18 22:08:08
Re: dureri de burta spate si sani!Multumesc pentru raspuns. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|