|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie#1 2011-01-12 19:08:02
intarziere menstruatieBuna seara. Sunt putin ingrijorata pentru ca mi-a intraziat menstruatia cu vreo 3 zile deja si eu si sotul meu nu prea suntem pregatiti pt un copil. In mod normal, menstruatia vine regulat si ma tine cam 1 saptamana. Luna trecuta m-a tinut 2 saptamani, am avut practic sangerare si in a doua saptamana, in cantitate redusa evident. Credeti ca asta ar putea sa fie un motiv pentru intarzierea menstruatiei sau am motive de ingrijorare? Offline #2 2011-01-12 19:10:32
Re: intarziere menstruatieSangerarea aia putea marca fie ovulatia, fie nidarea embrionului. Sa inteleg ca ati avut contacte neprotejate? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-01-12 19:22:08
Re: intarziere menstruatieDa, am avut contact neprotejat dar suntem foarte atenti, cel putin de cativa ani de zile nu am avut probleme. La mine menstruatia incepe si se termina cu o scurgere maronie, in total cu perioada de sangerare efectiva, e cam o saptamana.Data trecuta, acea scurgere plus sangerarea efectiva a tinut vreo 2 saptamani, cap coada.Sangerarea s-a terminat dupa vreo saptamana, dupa care a continuat cu scurgere maronie iar intr-o zi, in urma unui contact sexual iar a aparut sangerarea si a continuat din nou vreo 2-3 zile cu scurgere maronie.Nu a fost ca si cand mi-ar fi trecut menstruatia si dupa o anumita perioada sa am o sangerare. Offline #4 2011-01-12 19:26:46
Re: intarziere menstruatieHmm...sa nu fie vreo problema pe col daca zici ca ai avut sangerarea dupa contact. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-01-19 21:52:11
Re: intarziere menstruatiebuna! am o problema mi-a intarzia ciclul aproape trei luni. am luat anticonceptionalele yaz apoi am schimbat cu iasmin. nu am dureri nu am nimic, am facut o groaza de teste si toate au iesit negative. iar la medic imi este frica sa merg si in acelasi timp rusine. e ceva grav sau pot sta linistita? ce este de facut mai exact? Ultima oara a fost editat de pavelina (2011-01-19 21:53:45) Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-20 09:50:19
Re: intarziere menstruatie
pai.. nu inteleg poate nu cunosc eu denumirile tuturor ac Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #7 2011-01-20 14:16:29
Re: intarziere menstruatieEu nu inteleg cum ai luat anticonceptionalele... Din ce scri am impresia ca le-ai luat singura la recomandarea celor din jur, numai a medicului nu. Inainte ai mai avut asemenea probleme? Daca nu, inseamna ca e din cauza anticonceptionalelor pe care presupun ca le-ai luat aiurea. Du-te la medic, nu trebuie sa-ti fie rusine, el si-a ales meseria, asta e treaba lui ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #8 2011-01-20 14:19:12
da, e grav sa nu-ti vina ciclul 3 luni si tb sa mergi la doctor nu sa "stai linistita". Offline #9 2011-01-20 16:31:19
Re: intarziere menstruatieheloo, am si eu o intrebare, se poate la 46 ani sa vina menopauza, am avut ciclu pe 4 dec., de atunci pauza, am facut 3 teste negative, am fost la doctor si totul e ok, a zis sa mai astept, dar nu inteleg, pina acum nu am patit asa ceva, poater fi asa brusc? nu am nici o problema, nu tu bufeuri, nu dureri, nimic (nici macar menstra). Offline #10 2011-01-20 16:32:11
Re: intarziere menstruatiecum adica totul e ok ? analize hormonale ai facut ? Offline #11 2011-01-20 16:36:41
Re: intarziere menstruatienu se pot face analize hormonale la deva, asa spuse doctora, dar daca pina acum nu mi-a intirziat niciodata atita cum poate fi dereglare hormonala? si de ce nu am nici un altfel de simptom. Offline #12 2011-01-20 16:38:27
Re: intarziere menstruatiepai intarzierea e un simptom Offline #13 2011-01-20 16:57:38
ti-a recomandat un medic sa le inlocuiesti? faza e ca ai trecut pe o cantitate mai mare de estrogen si nu inteleg de ce ai optat pentru schimbarea asta; e posibil sa te dereglezi tocmai din cauza asta. Offline #14 2011-01-20 17:33:42
Re: intarziere menstruatiemersi,heimd, am sa ma mai informez, problema trebuie cercetata cu atentie. Offline #15 2011-01-20 17:34:58
Re: intarziere menstruatiebafta multa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|