|
Nu esti logat.
Vaccinul impotriva hepatitei b#1 2007-11-03 14:00:14
vaccinul impotriva hepatitei bbuna.sunt clasa a 12-a si in curand voi primi acest vaccin.eu iau ac yasmin.scade afectul acestora?si mai am o problema.eu am avut candidoza acum o luna jumate,iar acum se pare ca se manifesta la prietenul meu.sa ia flucovim de 150 si sa se dea cu crema(clotrimazol am folosit eu)?.sa iau si eu flucovim?acestea nu scad efectul ac,asai? Ultima oara a fost editat de carlita (2007-11-03 14:00:43) Offline #2 2007-11-03 14:15:27
Re: vaccinul impotriva hepatitei bnu stiu sa-ti raspund decat la prima intreabare..vaccinul nu scade efectul ac..mai sunt 2 subiecte postate despre acest vaccin...despre problema cu candida, o sa te lamureasca fetele care stiu mai bine. Offline #3 2007-11-03 14:24:12
Re: vaccinul impotriva hepatitei be bine cum ai zis tu carlita...cu mentiunea sa iei si tu flucovim 150...nu scade efectul pilulelor...si pana scapa de candidoza prezervativ (asta in cazul in care tu n ai...deci ai noroc...sa n o contactezi cumva).... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|